σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Αγριογουρουνα πλεον εχει και στην Αριστοτέλους Ελα μου ντε. Μενουνε κ οι δυο μεσα στη φυση, χαρα θεου κ απορουν για τα αγριογουρουνα. Κατευθειαν σκεφτηκα αυτο που ειπες κ λεω, καλα ειδησεις δε βλεπνε? Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Μενουνε κ οι δυο μεσα στη φυση, χαρα θεου κ απορουν για τα αγριογουρουνα. Δεν απορώ φίλως. Εδώ έχει αλεπούδες σε πλατεία της Γλυφάδας. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Δεν απορώ φίλως. Εδώ έχει αλεπούδες σε πλατεία της Γλυφάδας. Στα ακρα του πολιτισμου ειναι κ η Γλυφαδα. Λιγο πιο περα Βουλα, Βουλιαγμενη κ βουνο κ ακομα πιο περα καλα σουβλακια κ τελος. 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 26 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Βουλιαγμενη κ ακομα πιο περα καλα σουβλακια Κάτσε κυρ Βρασίδα μου, η Λιβαδειά απέχει αρκετά από την Βουλιαγμένη νομίζω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κάτσε κυρ Βρασίδα μου, η Λιβαδειά απέχει αρκετά από την Βουλιαγμένη νομίζω. Είπαμε να πάμε στην άκρη του δικού μας πολιτισμού, του Αθηναϊκού, Φιουζιε μου να φάμε σουβλάκια. Όχι να μεταναστευσουμε Επεξεργασμένο 28 Ιουνίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, vrasidas27 είπε να φάμε σουβλάκια Με αυτό εννοείτε γύρο ε; 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Με αυτό εννοείτε γύρο ε; Ότι γουστάρει ο καθείς. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 @Nekkon όπως είπε πολύ σωστά πάμε για σουβλάκια, σημαίνει πάμε για ο,τι γουστάρει ο καθένας. Θέλει σουβλάκια σκέτα? Θέλει σουβλάκια σε πίτα? Θέλει γύρο? Όλα μέσα είναι Πάμε τώρα στο μιλιοντολαρ τοπικ. Σουβλάκι ή καλαμάκι να το λέμε? Πολλοί το λεν σουβλάκι κ εδώ. Ειδικά οι παλιότεροι. Αλλά ρε παιδιά κ το καλαμάκι σωστό είναι. Καλαμάκι=μικρό καλάμι. Οπότε στέκει. Μη μαλώνουμε. Ας μονιασουμε. Κ ας φάμε του σκασμου όπως κ να το λέει ο άλλος 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Σουβλάκι ή καλαμάκι να το λέμε? Ρε Μπίλη μου, τον Αθανάσιο Διάκο τον σούβλισαν, δεν τον καλαμάκωσαν ασούμε 12 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Πάμε τώρα στο μιλιοντολαρ τοπικ. Η μπουγάτσα με τυρί και η τυρόπιτα είναι το ίδιο πράγμα; ΌΧΙ φίλως Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Nekkon είπε Η μπουγάτσα με τυρί και η τυρόπιτα είναι το ίδιο πράγμα; ΌΧΙ φίλως Φυσικά και δεν είναι το ίδιο. Η μπουγάτσα (με οποιαδήποτε γέμιση) έχει φύλλο μπουγάτσας. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση