dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Waterfall-K mk2 είπε Ένα Komplete Kontrol M32 βλέπει το αετίσιο μου μάτι, ένα Thomann NT 0910 τροφοδοτικό για pedals και δύο άγνωστα pedals. Καλόπαιχτα... Βλεπω καποιοι βαλανε μπρος το lightroom... 1. Ειχα ενημερωσει με το προσωπικο μου ημερολογιο για την προσφορα του m32 που αν δεν κανω λαθος ισχυει ακομα. 2. Το τροφοδοτικο ειναι για το max μια και η λαρτζ ua τσιγκουνευεται να βαλει τροφοδοτικο σε πεταλι των σχεδον 400 ευρω 3. Τα άγνωστα ειναι αγνωστα στους πληκτρους και μη τακτικους αναγνωστες του ημερολογιου με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Με το κινητό παραμάσχαλα? Εννοείται. Δεν το αποχωρίζεται στιγμή. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε Βλεπω καποιοι βαλανε μπρος το lightroom... IrfanView. Αναντικατάστατο πολυεργαλείο. 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε 1. Ειχα ενημερωσει με το προσωπικο μου ημερολογιο για την προσφορα του m32 που αν δεν κανω λαθος ισχυει ακομα. Δεν το είχα δει. Mea culpa... 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε 2. Το τροφοδοτικο ειναι για το max μια και η λαρτζ ua τσιγκουνευεται να βαλει τροφοδοτικο σε πεταλι των σχεδον 400 ευρω 3. Τα άγνωστα ειναι αγνωστα στους πληκτρους και μη τακτικους αναγνωστες του ημερολογιου Καλώς... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Αγαπητό μου ημερολόγιο, σήμερα συνάντησα στη βόλτα μου, σ ένα ξωκκλήσι, τον Μάκη, το νέο μέλος της παρέας μας. 16 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Yannis Methenitis είπε Αγαπητό μου ημερολόγιο, σήμερα συνάντησα στη βόλτα μου, σ ένα ξωκκλήσι, τον Μάκη, το νέο μέλος της παρέας μας. Τι κουκλος ειναι αυτος!!!! 1 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Αγαπητό μου ημερολόγιο, σήμερα συνάντησα στη βόλτα μου, σ ένα ξωκκλήσι, τον Μάκη, το νέο μέλος της παρέας μας. Πω πω πω, να τον χαίρεστε. Η άλλη (η κοπέλα) είναι ακόμα μέρος της παρέας, έτσι? Επεξεργασμένο 27 Ιουνίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Η θεόμουρλη με το αναποδογυρισμένο αυτί (κάνει και ζέστη) δέχτηκε με επιδεικτική αδιαφορία τον Μάκη, ο οποίος πέρασε μια μέρα ρουφώντας κυριολεκτικά μισή κονσέρβα και μια καλοδεχούμενη αποψίλωση, ενώ αποξηράθηκε ολονυκτίς σε ασφαλές περιβάλλον. Ελπίζω να γίνει μικρόσωμος (κάτω απο 20 κιλά) γιατί θα δυσκολέψει πολύ τη ζωή μας. Τέτοιος φαίνεται απο τις πατούσες του... κοκονοειδές αλλά η περιοχή έχει πολλά τσοπανοσκυλα και... Είναι έξυπνος, με ακολουθεί όπου πάω, ξέρει να προφυλάσσεται απο αυτοκίνητα (σε αντίθεση με τη μεγάλη) κατέβηκε το πρωί στην αυλή για να κατουρήσει κλπ και είναι γλυκός και δείχνει ευτυχής. Ίδωμεν. 19 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 8 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Επίσκεψη σε φίλο στη γη των Cardasians Επεξεργασμένο 28 Ιουνίου 2023 από MarLog 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rossi Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση