σκούφοΣ Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 Απ'ολα έχουμε Πάρ'τα ολα Θα χάσεις.... Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 Εγώ σε συγχωρώ. Αλλά ήλπιζα να πάρεις κι όχι μπουρουχίτσα. Από studio pro max ultra κι απάνω. Αλλιώς και με αη-περιττό>=5 καλά είμαστε μωρέ, μη λέμε τρελά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vrasidas27 είπε Λοιπόν στοίχημα (χ€σ€ fm9 κ Πάρκερ) πως θα βγεις δημόσια να πεις (χωρίς ν'αναφερεις τίποτα άλλο απ'όσα σου πω) πως έχω δίκιο (κ τίποτε άλλο)? Μέσα? ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ (και οι άλλοι)... Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, μετά από 16άωρο διαλογισμό, επίλυση της εξίσωσης του Σρέντιγκερ και κβαντικής ανάλυσης της κατάστασης, δηλώνω οτι ο Βρά έχει δίκιο. Δυστυχώς το στοίχημα ήταν και να χ€σω το FM9 και μία Parker, ευτυχώς που αυτή την εποχή είμαι στουμπωμένος (Βρα, ασε το κλυσμα κάτω!). Ως εκτούτου, αναγνωρίζω οτι ο μόνος που ευθύνεται για όλο αυτό το χάος είναι ο Συνημίτονος ο Γιατρός και ζητώ δημόσια τριήμερο ban, να πάει ο ανθρωπος στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ να κάνει τα banάκια του με την ησυχία του. ΥΓ: ναι assούμε, αμα λάχει ναόυμ την γυρίζω και την μπιφτέκα, πρόβλημα? Επεξεργασμένο 19 Αυγούστου 2023 από Freedom 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 15 λεπτά πριν, Freedom είπε ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ (και οι άλλοι)... Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, μετά από 16άωρο διαλογισμό, επίλυση της εξίσωσης του Σρέντιγκερ και κβαντικής ανάλυσης της κατάστασης, δηλώνω οτι ο Βρά έχει δίκιο. Δυστυχώς το στοίχημα ήταν και να χ€σω το FM9 και μία Parker, ευτυχώς που αυτή την εποχή είμαι στουμπωμένος (Βρα, ασε το κλυσμα κάτω!). Ως εκτούτου, αναγνωρίζω οτι ο μόνος που ευθύνεται για όλο αυτό το χάος είναι ο Συνημίτονος ο Γιατρός και ζητώ δημόσια τριήμερο ban, να πάει ο ανθρωπος στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ να κάνει τα banάκια του με την ησυχία του. ΥΓ: ναι assούμε, αμα λάχει ναόυμ την γυρίζω και την μπιφτέκα, πρόβλημα? Εσκεμμενα εβγαλα την Παρκερ κ το fm9 απο το κολπο Γνωριζοντας πως δουλευεις με κβαντικες εξισωσεις για να δεις αν θα συμφωνησεις μαζι μου ή οχι, μη μπλεξουμε με καμμια αρχη απροσδιοριστιας κ οντας αδυνατο να γνωριζουμε ταυτοχρονα που ειναι το fm9 κ με ποια ταχυτητα κινειται προς το σπιτι μου, τελικα αποφασιζες πως διαφωνεις κ μου επαιρνες τα οικοπεδα! 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2023 Αν είχα τώρα τα ΣΥΝΘΕΣΑΪΖΕΡ εδώ που είμαι τώρα θα τον είχα διασύρει τον HANS ZIMMER Χαχαχαχαχα petal_20230820_111452.mp4 4 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2023 Θα σκασεις απο το σφιξιμο ανθρωπε μου. 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Αν είχα τώρα τα ΣΥΝΘΕΣΑΪΖΕΡ εδώ που είμαι τώρα θα τον είχα διασύρει τον HANS ZIMMER Χαχαχαχαχα petal_20230820_111452.mp4 Σε καλή κατάσταση είσαι. Ίσως χρειαζόταν λίγο λαδάκι ακόμα για να γράψεις καλύτερα στην κάμερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, mpamps είπε Σε καλή κατάσταση είσαι. Ίσως χρειαζόταν λίγο λαδάκι ακόμα για να γράψεις καλύτερα στην κάμερα... Λίγο λαδάκι κρατάω να βάλω από πίσω για μην με πονέσουν πολύ τα ΑΓΓΟΎΡΙΑ των νέων ανατιμήσεων. Χάλια είμαι, που είναι οι εποχές που ήμουν τούμπανο, μποντιμπουηλντερ Τωρα είμαι Μπισμπικης, μου λείπει η Βσνδη δίπλα για να έχω παρτενέρ στην γεροντοεφηβεια Χαχαχαχαχα 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2023 Απ τα χτεσινοβραδινα ποτακια 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2023 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση