σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Ευχαριστώ για την κίνηση αλλά εγώ τη δικιά μου την χαρίζω στο Φιούζιο Να κάνει ένα συγκριτικό κ ν'ανοιξει θρεντ Αναλογικο vs ψηφιακό, τα συμπεράσματα μου 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Βάλε βρε και κανένα φύλο συκής. Ντρέπομαι λέμε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Βάλε βρε και κανένα φύλο συκής. Ντρέπομαι λέμε. εγώ ο καημένος με λογοκριτική επέμβαση αφαίρεσης πωπού ξεκίνησα... αλλά ο λαός... ο λαός... τι να κάνω;... με μαύρη καρδίαν και βαθιά εντροπήν υπέκυψα στις απαιτήσεις του... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, vrasidas27 είπε Ευχαριστώ για την κίνηση αλλά εγώ τη δικιά μου την χαρίζω στο Φιούζιο Να κάνει ένα συγκριτικό κ ν'ανοιξει θρεντ Αναλογικο vs ψηφιακό, τα συμπεράσματα μου ως γνωστόν δεν χαλάω χατήρια... έτσι κι αλλιώς αυτό το τεστ θα χει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα δικά μου... ακατάλληλο για μέλη κάτω των 18 ετών και να ψηφίσω πρώτος γιατί έμεινα μέσα για να δουλέψω αλλά μπαρμπούτσαλα κι απόψε... λοιπόνε, ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ "δαγκωτό" γιατί εδώ τα ψιλoartifact τα ζητάει ο οργανισμός των ανθρώπωνε... 3 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2023 Είσθε ανώμαλοι και μπράβο σας. Το παλιό, καλό, καλοκαιρινό νοιζ λέμε. 1 2 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2023 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2023 Προς Κορινθο ειναι αυτο? Τι εχει γινει? 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Προς Κορινθο ειναι αυτο? Τι εχει γινει? Βυτιοφορο, φωτια, εδω θα αφησουμε τα κοκκαλακια μας.... 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2023 Ω ρε... Ποσο μπροστα ειναι? Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, Freedom είπε Βυτιοφορο, φωτια, εδω θα αφησουμε τα κοκκαλακια μας.... Το οποίο μεταφέρει 7 τόνους υγραέριο. Έκλεισαν την εθνική και τους πάνε όλους από την παλιά εθνική. Κουράγιο και υπομονή Νίκο. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση