Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Τι γαρίδα ρε φίλος... οδηγούσα και κόντεψα να τρακάρω απο το γέλιο! Έβγαλα το κινητό να το αποθανατίσω. Το ξέκωλο στη παραλία δικαιολογείται γαρ αλλά στο χωριό με ποδήλατο... μου έφερε στο νου το ποιηματάκι του δημοτικού που πήγαινε... σε είδα στο ποδήλατο και ήσουν όλο τρέλα μα ύστερα κατάλαβα πως έλειπε η σέλα 9 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε αλλά στο χωριό με ποδήλατο... Ήρθαν νέα ήθη, ο κώλος μας συστήθη. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Στις 11/8/2023 στις 4:56 ΜΜ, LK είπε Σήμερα είχε λίγο δουλειά στο video/photo studio. Λίγο editing και πολύ αλλαγη setup. Ομολογώ ότι το δικηγορικό που με απασχολεί έχει ελαφρώς διαφορετικό setup Περιττό να πω ότι προτιμώ το δικό σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε σε είδα στο ποδήλατο και ήσουν όλο τρέλα μα ύστερα κατάλαβα πως έλειπε η σέλα τσκ τσκ!!!! εδώ λείπει και το ποδήλατο... ποια σέλα... ποιος κώλος... σαν δεν εντρέπεσθε λέω εγώ που φαντάζεσθε αυτά τα πράματα του σατανά... σκανδαλίσατε και τον Άνθιμο και παραιτήθηκε... ντροπή... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, npap είπε εδώ λείπει και το ποδήλατο... ποια σέλα... ποιος κώλος... Τώρα που τα εξαφάνισες, δεν γίνεται να εμφανίσεις έναν ωραίο κώλο φάτσα κάρτα στο τοπίο, αντί για τον κακάσχημο που υπήρχε πριν? Κάτι που να μην προσβάλλει την αισθητική μας ρε φίλε. Επεξεργασμένο 14 Αυγούστου 2023 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 αγόρια... σας ζητάνε αμφότερους... 7 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Ο φιουζιος με AI θα τη βγαλει? Αδικια Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Ο φιουζιος με AI θα τη βγαλει? Αδικια εμ όποιος βιάζεται με ΑΙ θα την βγάζει... δεν είχα χρόνο για audition προς αναζήτηση NoizNextTopModel... τι να του κάνω... 3 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, npap είπε εμ όποιος βιάζεται με ΑΙ θα την βγάζει... δεν είχα χρόνο για audition προς αναζήτηση NoizNextTopModel... τι να του κάνω... ΑΔΙΚΧΙΑ Βρειτε του ισαξια ή εξ'ισου καλη (κ αληθινη) ΕΣΧΩΣ 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, vrasidas27 είπε ΑΔΙΚΧΙΑ Βρειτε του ισαξια ή εξ'ισου καλη (κ αληθινη) ΕΣΧΩΣ αμάν ρε... τι είσαστε εσείς.. άμα μιλάμε για κάνα mix δεν δείχνετε τέτοια ζέση... 5 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση