Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2023 Βγαίνω απ'το δωμάτιο να πάω κουζίνα και μύριζε όλο το σπίτι φωτιά. Κοιτάω έξω και όλη η περιοχή είναι μέσα στην κάπνα, ενώ η μυρωδιά καμένου είναι έντονη. Κάπου έχει πιάσει φωτιά σίγουρα, να δούμε αν οι ειδήσεις πουν κάτι... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Βουνό κ βροχή.... Αυτά είναι Αφορμή για διαζύγιο ψάχνεις; 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2023 33 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Βουνό κ βροχή.... Αυτά είναι Εεεεμμμ τα λέω εγώ σε κάτι πουρουπουπούδες, που με τους καύσωνες μου θέλουν... θάλασσα για να "δροσιστούν". Που πας αγουόρι με... Βουνό λαίμαι. Αν θες να δροσιστείς, βουνό αυστηρά. Και άσε τους άλλους να "δροσίζονται" στις παραλίες... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2023 24 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εεεεμμμ τα λέω εγώ σε κάτι πουρουπουπούδες, που με τους καύσωνες μου θέλουν... θάλασσα για να "δροσιστούν". Που πας αγουόρι με... Βουνό λαίμαι. Αν θες να δροσιστείς, βουνό αυστηρά. Και άσε τους άλλους να "δροσίζονται" στις παραλίες... Εγω ψαχνω να βρω απο που στο καλο κραταω Δε γινεται.. ή απο Σαρακατσαναιους κραταω ή απο βλαχους κ με κλεψανε.. Δεν εξηγειται αλλιως. Βλεπω βουνο κ δασος κ αγαλλιαζει η ψυχουλα μου 58 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Αφορμή για διαζύγιο ψάχνεις; Γι'αυτο φτιαξανε το Πηλιο για να βολευονται ολοι 1 2 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2023 Εγώ βλέπω αυτό τώρα 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Εγώ βλέπω αυτό τώρα Εσύ Σπυράκο μου ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ τώρα... εντάξει; ε; έ; (άντε γιατί θα μας το κλείσεις το σπίτι αν σε πάρουν χαμπάρι οι γνωστοί άγνωστοι )... 5 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2023 Άπλωμα μπουγάδας μετά φωτογράφησης, και πίσω στο καταφύγιο με το ΑC. H γ@#%ζέστη που έχει έξω δεν μπορεί να αποτυπωθεί στις φωτός. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2023 Το γειτονοπουλο Σασα. Σχεδον συνομηλικο με τον δικο μου το Λακη. Παλια βγαίνανε κι οι δυο στο πισω μπαλκονι και γαυγιζονταν με την ψυχη τους. Τωρα κι οι δυο με καρδιακα και χαπια αποφευγουν τις παλιες δοξες. Ομως ο Σασας που βλέπει ακομα μας στηνει καρτερι. Μολις κουνηθεί καν η κουρτίνα ξεκιναει... 1 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2023 Το ότι ονόμασαν το σκυλί τους Σάσα λέει πολλά... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2023 Αύριο θα πάω τα ρεμάλια που μου γέμισαν το σπίτι στη Γλασκώβη σε ένα όχι και τόσο κοντινό Loch Αν δεν σκοτωθούμε οδηγώντας ανάποδα μέχρις εκεί, η μόνη μου ελπίδα να ξαναζευγαρώσω σύντομα είναι το να είναι το τέρας θηλυκό Stay tuned 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση