Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Καλό, αλλά πολύ υγρασία ρε γμτ. Κοίτα, υγρασία τρελή δεν έχει η Χαλκίδα, σε καθημερινή βάση δηλαδή δεν έχει. Είναι κάποιες μέρες όμως τον Χειμώνα που λόγω υγρασίας το κρύο τσακίζει κόκκαλα. Μπορεί να έχει πχ 5C και να κρυώνεις χειρότερα από το να είχε -15C χωρίς υγρασία. Θυμάμαι μια Βουλγάρα που είχαμε πριν αρκετά χρόνια για να προσέχει τη γιαγιά μου, μας έλεγε ότι στη χώρα της έμενε σε ένα μέρος που είχε χιόνια τον μισό χρόνο, και κρύο σαν της Χαλκίδας δεν είχε ξανανιώσει. Αλλά αυτό ευτυχώς γίνεται για ελάχιστες μέρες, γενικά στην πόλη πάνω απ'τον μισό χρόνο έχουμε ήλιο, χειμώνα σοβαρό δεν θα έλεγα ότι περνάμε. Κάποτε χιόνιζε κάθε 4 χρόνια, τώρα τελευταία μόνο μας τα έχει χαλάσει λίγο και χιονίζει χρόνο παρά χρόνο, για...2-3 μέρες. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 Ναι, μπορεί, αλλά αυτοί στην βάρκα θα έχουνε μουλιάσει μέχρι τα σώβρακα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ναι, μπορεί, αλλά αυτοί στην βάρκα θα έχουνε μουλιάσει μέχρι τα σώβρακα. Όχι βρε, δεν είμαστε Λονδίνο, ούτε Γιάννενα. Μουσκίδι απ΄την υγρασία δεν γίνεσαι στη Χαλκίδα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Όχι βρε, δεν είμαστε Λονδίνο, ούτε Γιάννενα. Μουσκίδι απ΄την υγρασία δεν γίνεσαι στη Χαλκίδα. Μακάρι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Μάρνη άδεια. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Εγώ τον έχω κλειστό. Μόνο το βράδυ για τον ύπνο τον ανοίγω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Για να βαλω εγω κανει ζεστη με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Για να βαλω εγω κανει ζεστη Εγώ μπαινοβγαίνω μπαλκόνι-δωμάτιο. Πάω στον κήπο και κάνω ντους με το λάστιχο, στεγνώνω στο μπαλκόνι, κλπ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Εγώ μπαινοβγαίνω μπαλκόνι-δωμάτιο. Πάω στον κήπο και κάνω ντους με το λάστιχο, στεγνώνω στο μπαλκόνι, κλπ. Πίνεις κιόλας από το λάστικο; 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση