Προς το περιεχόμενο

Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Απο το nektar που εχω ή το παιχνίδι m32 σαφως καλυτερα.

Σε σχεση με το roland πιανο που εχω απλα διαφορετικο

Προσπάθησε να περάσεις τα πλήκτρα του από τις υψηλές οκτάβες προς τα πάνω, πατώντας τα με την παλάμη σου στις άκρες τους. Άντε κάνε μετά το ίδιο και με την ίδια δύναμη στα πλήκτρα κάποιου synth, και voilà!, μόλις έσπασες μερικά.?

Δοκίμασε το και με τα πλήκτρα του Roland πιάνου. Μεγάλη ανακάλυψη τα waterfall πλήκτρα.? Αν ήταν στο χέρι μου θα είχα αλλάξει τα πλήκτρα όλων των synths μου με waterfall πλήκτρα, η ημι-βαρυκεντρισμένη τους φύση είναι ιδανική για τα γούστα μου. Είναι γενικά πλήκτρα που ζητάνε "χαστούκια" κι εσύ τους κάνεις τη χάρη, χωρίς τον φόβο να σου μείνει κάποιο από αυτά στο χέρι.

image.png.6e567bef7fd5b137372a2395ef8dfc96.png

Επεξεργασμένο από Waterfall-K mk2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Jet72 είπε

Κάπως έτσι ( στο αριστερό χέρι ) ....... ??

Κάτσε ωρέ Jet μισό να κάνω edit ένα παλιό βίντεο του 2017 που είχα τραβήξει από κάποια πρόβα, γιατί το Hammond μου το πούλησα πριν κάνα-δυο μήνες και δεν μπορώ να σου δείξω, και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Επεξεργασμένο από Waterfall-K mk2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

@Jet72 Η παλάμη κάποιες φορές περνάει/ακουμπάει το χείλος των πλήκτρων, κάτι που στην περίπτωση των synth θα ήταν καταστροφικό, γιατί τα πλήκτρα τους έχουν χείλος που εξέχει και μπορεί να γίνει ζημιά, σε αντίθεση με τα waterfall πλήκτρα που το χείλος τους δεν εξέχει, είναι λείο και κάνει μια καμπύλη, εξού και η "waterfall" ονομασία τους (κοίτα ξανά και την παραπάνω εικόνα)

Στο πιάνο είναι ακόμα πιο δύσκολο να γίνει λόγω βάρους, των "γωνιών" των πλήκτρων και του χείλους που λέγαμε, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο "κοφτερό" απ'ότι στα synths. Με απλά λόγια, αν θες να κάνεις "μαγκιές" με τα πλήκτρα παίζοντας με κάποιον Hammond ήχο, κοίτα τουλάχιστον τα πλήκτρα αυτά να είναι waterfall (για το καλό τους?).

Το βίντεο παρακάτω ειναι μια γρήγορη συρραφή από 7 μικρά μέρη. ΜΗΝ το δοκιμάσετε σε synths αν αγαπάτε τα πλήκτρα σας.?

• Like 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε

@Jet72 Η παλάμη κάποιες φορές περνάει/ακουμπάει το χείλος των πλήκτρων, κάτι που στην περίπτωση των synth θα ήταν καταστροφικό, γιατί τα πλήκτρα τους έχουν χείλος που εξέχει και μπορεί να γίνει ζημιά, σε αντίθεση με τα waterfall πλήκτρα που το χείλος τους δεν εξέχει, είναι λείο και κάνει μια καμπύλη, εξού και η "waterfall" ονομασία τους (κοίτα ξανά και την παραπάνω εικόνα)

Στο πιάνο είναι ακόμα πιο δύσκολο να γίνει λόγω βάρους, των "γωνιών" των πλήκτρων και του χείλους που λέγαμε, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο "κοφτερό" απ'ότι στα synths. Με απλά λόγια, αν θες να κάνεις "μαγκιές" με τα πλήκτρα παίζοντας με κάποιον Hammond ήχο, κοίτα τουλάχιστον τα πλήκτρα αυτά να είναι waterfall (για το καλό τους?).

Το βίντεο παρακάτω ειναι μια γρήγορη συρραφή από 7 μικρά μέρη. ΜΗΝ το δοκιμάσετε σε synths αν αγαπάτε τα πλήκτρα σας.?

Αμα τα κάνω εγω αυτα θα παρω το χερι σε φετες...

• Χαχα 1

με σήμα το μπιφτέκι

2 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Ναι, αλλά, τα πλήκτρα εκεί, ακούνητα, χωρίς ούτε μία γρατζουνιά φίλος! Fatar TP8o λέμε!?

image.thumb.jpeg.9ff97a8564932c64c5cd023ca636c32c.jpeg

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Ναι, αλλά, τα πλήκτρα εκεί, ακούνητα, χωρίς ούτε μία γρατζουνιά φίλος! Fatar TP8o λέμε!?

image.thumb.jpeg.9ff97a8564932c64c5cd023ca636c32c.jpeg

Τωρα που βλέπω πως ειναι θα ειμαι ακομα πιο προσεκτικος

• Χαχα 1

με σήμα το μπιφτέκι

9 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Δεν το εχεις με τα πληκτρα ε; Για δοκιμασε με το ντιβανι

• Χαχα 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου