dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 20 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έτσι όμως, έκοψες τον μισό βλαστό, και το γρασίδι από κάτω. Προτιμώ το portrait mode. Οταν λεω εγω.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Γιατί, τι έχει το portrait mode? Μια χαρά μου φαίνεται εμένα πάντως. Για selfies, μια χαρά είναι. Για όλα τα υπόλοιπα, δεν...Είναι θέμα ανθρώπινου οπτικού πεδίου, τα μάτια μας βλέπουν πιο πολλά σε πλάτος παρά σε ύψος, γι αυτό και έχουμε 16:9 ή 21:9 οθόνες, γι αυτό οι ταινίες γυρίζονται στις διαστάσεις που γυρίζονται κλπ. Με την εξάπλωση των smartphones το κακό παράγινε, αφού τουλάχιστον οι μισές φωτογραφίες και βίντεο τραβιούνται σε portrait mode, κι αυτό λόγω τεμπελιάς ή απλής βλακείας. Οι pics του Dim βέβαια είναι οκ, λόγω του ότι φωτογράφισε ένα λουλούδι από κοντά, αλλά μου θύμισε αυτή την τακτική που ακολουθούν οι περισσότεροι και έχει γίνει πλέον κουραστική. Ακόμα και το youtube έφτιαξε το Shorts για να ποστάρουν εκεί βίντεο σε portrait mode. Εγώ το έχει πει, η μέρα που κάποιος γκιόζης σκηνοθέτης θα γυρίσει την πρώτη ταινία σε portrait mode δεν αργεί. Για σένα @fusiongtr που σ'αρέσει το portrait mode, η παρακάτω ultra...narrow tv νομίζω είναι ότι πρέπει. 58 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έτσι όμως, έκοψες τον μισό βλαστό, και το γρασίδι από κάτω. Αν πήγαινε ένα-δυο βήματα πίσω δεν θα κοβόταν τίποτα. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Ωραία η Chevrolet, αλλά είπαμε, ποστάρετε σημερινές φωτός, όχι της δεκαετίας του '70. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Ωραία η Chevrolet, αλλά είπαμε, ποστάρετε σημερινές φωτός, όχι της δεκαετίας του '70. Σημερινή είναι.....προμεσημβρινή Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, LK είπε Σημερινή είναι.....προμεσημβρινή Μεγειές. Καλοτάξιδο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Μεγειές. Καλοτάξιδο. Ευχαριστώ. Το πήρα μικρό για το παρκάρισμα. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 47 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Αν πήγαινε ένα-δυο βήματα πίσω δεν θα κοβόταν τίποτα. Αν πήγαινε πιο πίσω θα φαινόταν πολύ πιο μακριά όλο το φυτό. Είναι πράγματα που το καδράρισμά τους, θέλει portrait mode. Πχ φαντάζεσαι έναν Μοντιλιάνι σε landscape? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, LK είπε Σημερινή είναι.....προμεσημβρινή Το κατάλαβα, πλάκα κάνω. Ωραία αυτά τα παλιά σεβρολοκαντιλακέ αμάξια, αλλά στους δρόμους μας και δίπλα στα αμάξια που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φαντάζουν εξωγήινα. Θυμήθηκα τώρα πριν καμιά δεκαριά χρόνια που είχα μπει στο υπόγειο γκαράζ ενός ξενοδοχείου και είχα αντικρύσει μια παλιά Cadillac, πρέπει να ήταν μοντέλο '70s. Δεν έχω δει πιο μεγάλο αμάξι, ήταν τεράστιο μπροστά στα υπόλοιπα, μακρύ και πλατύ, αν το δεiς κανείς σε φωτός ή στην tv δεν καταλαβαίνει ακριβώς το τεράστιο μέγεθος του. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Το κατάλαβα, πλάκα κάνω. Ωραία αυτά τα παλιά σεβρολοκαντιλακέ αμάξια, αλλά στους δρόμους μας και δίπλα στα αμάξια που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φαντάζουν εξωγήινα. Θυμήθηκα τώρα πριν καμιά δεκαριά χρόνια που είχα μπει στο υπόγειο γκαράζ ενός ξενοδοχείου και είχα αντικρύσει μια παλιά Cadillac, πρέπει να ήταν μοντέλο '70s. Δεν έχω δει πιο μεγάλο αμάξι, ήταν τεράστιο μπροστά στα υπόλοιπα, μακρύ και πλατύ, αν το δεiς κανείς σε φωτός ή στην tv δεν καταλαβαίνει ακριβώς το τεράστιο μέγεθος του. Είναι τεράστια τα αμερικάνικα. Ας πούμε σε αυτές τις δυο φώτο γελούσα με το γερμανικό μου , που πήγα για τα sessions. Σαν smart ήταν η 3αρα μπροστά τους. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση