Προς το περιεχόμενο

Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Έτσι όμως, έκοψες τον μισό βλαστό, και το γρασίδι από κάτω.

Προτιμώ το portrait mode.

Οταν λεω εγω....

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Γιατί, τι έχει το portrait mode?

Μια χαρά μου φαίνεται εμένα πάντως.

Για selfies, μια χαρά είναι. Για όλα τα υπόλοιπα, δεν...Είναι θέμα ανθρώπινου οπτικού πεδίου, τα μάτια μας βλέπουν πιο πολλά σε πλάτος παρά σε ύψος, γι αυτό και έχουμε 16:9 ή 21:9 οθόνες, γι αυτό οι ταινίες γυρίζονται στις διαστάσεις που γυρίζονται κλπ. Με την εξάπλωση των smartphones το κακό παράγινε, αφού τουλάχιστον οι μισές φωτογραφίες και βίντεο τραβιούνται σε portrait mode, κι αυτό λόγω τεμπελιάς ή απλής βλακείας. 

Οι pics του Dim βέβαια είναι οκ, λόγω του ότι φωτογράφισε ένα λουλούδι από κοντά, αλλά μου θύμισε αυτή την τακτική που ακολουθούν οι περισσότεροι και έχει γίνει πλέον κουραστική. Ακόμα και το youtube έφτιαξε το Shorts για να ποστάρουν εκεί βίντεο σε portrait mode.  

Εγώ το έχει πει, η μέρα που κάποιος γκιόζης σκηνοθέτης θα γυρίσει την πρώτη ταινία σε portrait mode δεν αργεί.?

image.thumb.png.3e891f59d248fa16a68255dfe9d6645b.png

Για σένα @fusiongtr που σ'αρέσει το portrait mode, η παρακάτω ultra...narrow tv νομίζω είναι ότι πρέπει.?

image.png.67f6584b6135051a64c58c5890e0c912.png

58 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Έτσι όμως, έκοψες τον μισό βλαστό, και το γρασίδι από κάτω.

Αν πήγαινε ένα-δυο βήματα πίσω δεν θα κοβόταν τίποτα.?

• Χαχα 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator
Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε

Ωραία η Chevrolet, αλλά είπαμε, ποστάρετε σημερινές φωτός, όχι της δεκαετίας του '70.?

Σημερινή είναι.....προμεσημβρινή

• Moderator
Μόλις τώρα, fusiongtr είπε

Μεγειές.

Καλοτάξιδο.

Ευχαριστώ. Το πήρα μικρό για το παρκάρισμα.

• Χαχα 2

47 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Αν πήγαινε ένα-δυο βήματα πίσω δεν θα κοβόταν τίποτα.?

Αν πήγαινε πιο πίσω θα φαινόταν πολύ πιο μακριά όλο το φυτό.

Είναι πράγματα που το καδράρισμά τους, θέλει portrait mode.

Πχ φαντάζεσαι έναν Μοντιλιάνι σε landscape?

upl57836a9930b1d.jpg

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Μόλις τώρα, LK είπε

Σημερινή είναι.....προμεσημβρινή

Το κατάλαβα, πλάκα κάνω. Ωραία  αυτά τα παλιά σεβρολοκαντιλακέ αμάξια, αλλά στους δρόμους μας και δίπλα στα αμάξια που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φαντάζουν εξωγήινα. Θυμήθηκα τώρα πριν καμιά δεκαριά χρόνια που είχα μπει στο υπόγειο γκαράζ ενός ξενοδοχείου και είχα αντικρύσει μια παλιά Cadillac, πρέπει να ήταν μοντέλο '70s. Δεν έχω δει πιο μεγάλο αμάξι, ήταν τεράστιο μπροστά στα υπόλοιπα, μακρύ και πλατύ, αν το δεiς κανείς σε φωτός ή στην tv δεν καταλαβαίνει ακριβώς το τεράστιο μέγεθος του.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator
2 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Το κατάλαβα, πλάκα κάνω. Ωραία  αυτά τα παλιά σεβρολοκαντιλακέ αμάξια, αλλά στους δρόμους μας και δίπλα στα αμάξια που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φαντάζουν εξωγήινα. Θυμήθηκα τώρα πριν καμιά δεκαριά χρόνια που είχα μπει στο υπόγειο γκαράζ ενός ξενοδοχείου και είχα αντικρύσει μια παλιά Cadillac, πρέπει να ήταν μοντέλο '70s. Δεν έχω δει πιο μεγάλο αμάξι, ήταν τεράστιο μπροστά στα υπόλοιπα, μακρύ και πλατύ, αν το δεiς κανείς σε φωτός ή στην tv δεν καταλαβαίνει ακριβώς το τεράστιο μέγεθος του.

Είναι τεράστια τα αμερικάνικα.

Ας πούμε σε αυτές τις δυο φώτο γελούσα με το γερμανικό μου , που πήγα για τα sessions.

Σαν smart ήταν η 3αρα μπροστά τους.

01.jpg

02.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου