Προς το περιεχόμενο

Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Μα αυτός έχει πιο πολλά από μένα ρε συ.🙄

Τι, σπίτια?

Ωχ ωχ ωχ, έμπλεξα με μπρούκληδες.

• Χαχα 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κούκλα μαμά, κουκλιά παιδάκια.

Ο άλλος ο φιόγκος με το σκι, κοντεύει να πέσει πάνω στο ρυμουλκό. :classic_biggrin:

• Χαχα 1

Freud-Σαντές

4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Κούκλα μαμά, κουκλιά παιδάκια.

Ο άλλος ο φιόγκος με το σκι, κοντεύει να πέσει πάνω στο ρυμουλκό. :classic_biggrin:

Η αλήθεια είναι ότι ο σκιέρ ήταν κάνα χιλιόμετρο μακριά από το ρυμουλκό, δεν πάνε ποτέ δίπλα στο λιμάνι για σκι, εκπαιδεύονται στην περιοχή γύρω από τη σχολή σκι που υπάρχει 1-1,5 χιλιόμετρο μακριά.

Όσο για τη συγκεκριμένη γάτα, είναι η αγαπημένη μου, την έχω λιώσει στο πατίκωμα.😊 Μην τη βλέπεις έτσι, συνήθως είναι η διπλάσια με πολύ φουντωτό τρίχωμα και ουρά, αλλά από τότε που γέννησε έχει μείνει η μισή. Σήμερα είδα τα μικρά της για πρώτη φορά, βγήκα στο μπαλκόνι να απλώσω και άκουγα κάτι νιάου νιάου από την πίσω αυλή του μπροστινού σπιτιού, κοιτάω και ήταν η γάτα που με είχε δει και με φώναζε.😛 Τρελή ακοή αυτή η γάτα, κάθεται στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου και όταν βγαίνω στο πάνω μπαλκόνι, με ακούει και αρχίζει τα νιαουρίσματα. Το ίδιο πάνω κάτω κάνουν και τα άλλα γατιά όταν πάω να τα ταΐσω, με το που ανοίγω την πόρτα του σπιτιού και πιάνω τα κλειδιά, με ακούνε από κάτω στην εξώπορτα και αρχίζουν να νιαουρίζουν όλα μαζί.😌

image.thumb.png.55a86eb1eba98cd10f60133b7f4dc119.png

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Τρελή ακοή αυτή η γάτα ....

Όλες έτσι είναι.

Σκέψου τώρα ότι όταν λείπει η μάνα μου και αυτές κοιμούνται, περνάνε διάφορα αυτοκίνητα μπροστά από το σπίτι.

Αυτές εκεί, στον ύπνο τους.

Όταν πετάγονται όλες μαζί και τρέχουν στην πόρτα του κήπου, ξέρω ότι έρχεται η μάνα μου.

Ακούνε το αυτοκίνητό της από 300 μέτρα μακριά, και ξεχωρίζουν τον ήχο του από όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα.

• Like 1

Freud-Σαντές

10 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Όλες έτσι είναι.

Σκέψου τώρα ότι όταν λείπει η μάνα μου και αυτές κοιμούνται, περνάνε διάφορα αυτοκίνητα μπροστά από το σπίτι.

Αυτές εκεί, στον ύπνο τους.

Όταν πετάγονται όλες μαζί και τρέχουν στην πόρτα του κήπου, ξέρω ότι έρχεται η μάνα μου.

Ακούνε το αυτοκίνητό της από 300 μέτρα μακριά, και ξεχωρίζουν τον ήχο του από όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα.

Να τις βάζουμε να παίρνουν μέρος (στα κρυφά) σε blind tests, κ να το παίζουμε έξυπνοι πως βρήκαμε το αποτέλεαποτέλεσμα😇

• Χαχα 2

Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου