σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) @Ali Barout εντάξει Γιώργη, ο διάλογος θα πάει κάπως έτσι Α: τα μπιφτεκουλια τα γεμιστά, τι τυρί έχουν μέσα Σ: τα λιγουρευεστε? Α: εξαρτάται από το τι τυρί έχουνε μέσα Σ: αυτό δε μπορούμε να σας το πούμε κύριε Α: Κ εγώ πως θα ξέρω αν θα τα πάρω ή όχι Σ: Τι δε θα θέλατε να έχει μέσα κύριε? Α: φέτα ας πούμε Σ: Ας πούμε? ή φέτα? Α: φέτα Σ: φέτα δεν έχουνε κύριε Α: κ τότε τι έχουνε μέσα? Σ: αυτό δε μπορούμε να σας το πούμε κύριε Επεξεργασμένο 29 Ιουνίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Εγώ νομίζω ότι μπορεί απλά να ρωτήσει αν το κουκούτσι είναι άσπρο ή κίτρινο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Η αν το εσωτερικό λιώνει η όχι Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Η αν το εσωτερικό λιώνει η όχι Κάποια λευκά λιώνουν (θεωρητικά). Ξέρω γω? Είναι και μυστήριος ο κυρ Αλής μας ("δεν έλιωσε ρε" - "δεν το βλέπεις? λιωμένο είναι"). Επεξεργασμένο 29 Ιουνίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Α: τα μπιφτεκουλια τα γεμιστά, τι τυρί έχουν μέσα Σ: τα λιγουρευεστε? Α: εξαρτάται από το τι τυρί έχουνε μέσα Σ: αυτό δε μπορούμε να σας το πούμε κύριε Α: Κ εγώ πως θα ξέρω αν θα τα πάρω ή όχι Σ: Τι δε θα θέλατε να έχει μέσα κύριε? Α: φέτα ας πούμε Σ: Ας πούμε? ή φέτα? Α: φέτα Σ: φέτα δεν έχουνε κύριε Α: κ τότε τι έχουνε μέσα? Σ: αυτό δε μπορούμε να σας το πούμε κύριε Βουασίλη, στην Κορνουάλη θα πάμε να φάμε πιφτέκια; 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Είναι και μυστήριος ο κυρ Αλής μας ("δεν έλιωσε ρε" - "δεν το βλέπεις? λιωμένο είναι"). Δεν είμαι μυστήριος, θέλω να ξέρω τι έχει μέσα το εργαλείο. Να ξέρω, το μπιφτέκι είναι λάμπα, το μπιφτέκι είναι μόντελ. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Να ξέρω, το μπιφτέκι είναι λάμπα, το μπιφτέκι είναι μόντελ. Νταξ, προσομοίωση φέτας είναι, δεν είναι φέτα. Όταν το φας σκέτο θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά. Αλλά μέσα στο mix, άμα το πλακώσεις στις μουστάρδες, και τα κρεμμύδια, στέκεται μια χαρά. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 @fusiongtr μια φέτα λεξικόν εφέ. Σε κασέρι δε βγαίνει @Ali Barout κ φαντάσου τώρα στην Κορνουάλη σε σουβλατζίδικο, να πετύχεις Θεσσαλονικιο σέρβις, να ζητήσεις καλαμάκι κ να σ'αρχίσει στα καντήλια 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Ali Barout είπε Όταν λέει μπιφτέκι γεμιστό με τυρί. Πες μου εσύ τι τυρί είναι αυτό τώρα, όχι δηλαδή πες μου σε παρακαλώ πολύ. Πουναξέρωρεσυ? Το πιθανότερο είναι να μην είναι φέτα, η φέτα γενικά αποφεύγεται στις γεμίσεις μπιφτεκιών γιατί διαλύεται/λιώνει και χάνεται, όπως και στις ομελέτες, δεν βάζει κανείς φέτα μέσα γιατί στο τέλος θα του βγει σούπα. Προτιμώνται πιο μαλακά/"ελαστικά" άσπρα τυριά ή κάποια κίτρινα που δεν διαλύονται με το ψήσιμο. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε Και τα έξοδα αποστολής πληρωμένα από εμάς. Τι στο καλό ( wtf! ), αναλογικά είναι και κάνουν τόσο; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 51 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Δεν είμαι μυστήριος, θέλω να ξέρω τι έχει μέσα το εργαλείο. Να ξέρω, το μπιφτέκι είναι λάμπα, το μπιφτέκι είναι μόντελ. Στο 33.52 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση