fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω πάρα πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω καλαμάκι. Ακόμα και τον καφέ δεν τον χτυπάω, τον ανακατεύω με κουταλάκι, και τον πίνω σαν κοκτέϊλ, χωρίς καλαμάκι. Επεξεργασμένο 28 Ιουνίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Σε μαγαζί δεν έχω δει εδώ κ χρόνια Και γι αυτό σκας? Με ένα pm σου στέλνω όσα θες, όπου θες, και σε διακριτική πάντα συσκευασία χωρίς το λογότυπο της εταιρείας. Πχίοτητα, μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, τιμές ασυναγώνιστες, φιλική εξυπηρέτηση από το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας, άμεση παράδοση στο χώρο σας και εχεμύθεια, είναι τα βασικά ατού της επιχείρησης μας. Ειδικές τιμές για τα μέλη του ΝΟΙΖ για παραγγελίες 300 σπαστών καλαμακίων και άνω. Επεξεργασμένο 28 Ιουνίου 2023 από Waterfall-K mk2 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Πχίοτητα, μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, τιμές ασυναγώνιστες, φιλική εξυπηρέτηση από το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας, άμεση παράδοση στο χώρο σας και εχεμύθεια, είναι τα βασικά ατού της επιχείρησης μας. Ειδικές τιμές για τα μέλη του ΝΟΙΖ για παραγγελίες 300 σπαστών καλαμακίων και άνω. Waterfall-K mk2.gr, παράδοση και σε Box. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, fusiongtr είπε παράδοση και σε Box. Και τα έξοδα αποστολής πληρωμένα από εμάς. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, fusiongtr είπε Ακόμα και τον καφέ δεν τον χτυπάω, τον ανακατεύω με κουταλάκι, και τον πίνω σαν κοκτέϊλ, χωρίς καλαμάκι. Καραβίσιο τον κάνεις ασούμε? 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 12 ώρες πριν, vrasidas27 είπε Πόσα χρόνια θα πάρει να σώσουμε τον πλανήτη, να μπορέσουν να ξανακυκλοφορησουν ρε γ@μωτη Κάπου πήρε το μάτι μου ότι τα πουλάνε σε συσκευασίες 2-3 μαζί, αλλά γράφει απάνω... πολλαπλών χρήσεων. Βάλτε έναν Τσάκωνα να γελάει στο γρασίδι με τον Κωστή γιατί βαριέμαι να ψάχνω. 13 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε Ωραία. Λύθηκε αυτό. Όταν λέει μπιφτέκι γεμιστό με τυρί. Πες μου εσύ τι τυρί είναι αυτό τώρα, όχι δηλαδή πες μου σε παρακαλώ πολύ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Κάπου πήρε το μάτι μου ότι τα πουλάνε σε συσκευασίες 2-3 μαζί, αλλά γράφει απάνω... πολλαπλών χρήσεων. Βάλτε έναν Τσάκωνα να γελάει στο γρασίδι με τον Κωστή γιατί βαριέμαι να ψάχνω. Ωραία. Λύθηκε αυτό. Όταν λέει μπιφτέκι γεμιστό με τυρί. Πες μου εσύ τι τυρί είναι αυτό τώρα, όχι δηλαδή πες μου σε παρακαλώ πολύ. Φίλος δε θα σου πούμε τα μυστικά του σεφ. Παραγγέλνεις. Σ'αρες? Ξαναπαραγγελνεις. Δε σ'αρες? Πάρε από αλλού. Ω Χου ... Κ μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχουν κιθαρίστες στα λαηβ που βανε μονωτική στα πεταλακια να μη φαίνονται τα σετινγκζ 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Παραγγέλνεις. Σ'αρες? Ξαναπαραγγελνεις. Έχει φέτα; Δε μαρές. Δεν έχει φέτα; Μαρές. Λένε στη συσκευασία κασεροπιτάκια και έχουν μέσα φέτα Βασίλη, δεν είναι πλάκες αυτές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Λένε στη συσκευασία κασεροπιτάκια και έχουν μέσα φέτα Όχι ρε, δεν είναι φέτα που δεν σου αρέσει. Λευκό τυρί είναι. Κι αυτό σε ενοχλεί? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κι αυτό σε ενοχλεί? Εννοείται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση