Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Απο το Π. του Α. να υποθέσω. Εχω πετύχει και σκαντζόχοιρο εκει μέσα. Απο την απογευματινή σκυλοβόλτα, 7.30 μμ. 6 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 46 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Εχω πετύχει και σκαντζόχοιρο εκει μέσα. Πριν δύο περίπου χρόνια στον κήπο μας. 6 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Πριν δύο περίπου χρόνια στον κήπο μας. Ποιος είναι? Ο ένα, ο δύο ή ο τρία? 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Ποιος είναι? Ο ένα, ο δύο ή ο τρία? Τι εννοείς? Ένα μικρό σκαντζοχοιράκι ήταν, που είχε χωθεί κάπου στον κήπο και δεν μπορούσε να βγει. Το βγάλαμε και το αφήσαμε στο δάσος δίπλα. Απίθανο πλάσμα. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Τι εννοείς? Ένα μικρό σκαντζοχοιράκι ήταν, που είχε χωθεί κάπου στον κήπο και δεν μπορούσε να βγει. Το βγάλαμε και το αφήσαμε στο δάσος δίπλα. Απίθανο πλάσμα. Αν του δινατε δαχτυλιδια, παπουτσακι ή ασπιδα να δεις τι θα εφτιαχνε 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πριν δύο περίπου χρόνια στον κήπο μας. Έχω βρει κι εγώ κατά καιρούς σκαντζόχοιρους δίπλα σπίτι μου. Το αποκορύφωμα ήταν πριν ένα-δύο χρόνια που είδα έξω απ'το σπίτι μου ένα...αγριογούρουνο! Αν είναι δυνατόν... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Το αποκορύφωμα ήταν πριν ένα-δύο χρόνια που είδα έξω απ'το σπίτι μου ένα...αγριογούρουνο! Έχουμε τέτοια και εδώ. Την Άνοιξη κατεβαίνανε στην παραλία, και τρόμαζε ο κόσμος. 1 ώρα πριν, Yannis Methenitis είπε Απο την απογευματινή σκυλοβόλτα, 7.30 μμ. Και μόνο που βλέπεις την φωτό χαλαρώνεις. Φαντάσου να είσαι εκεί. Επεξεργασμένο 28 Ιουνίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Έχουμε τέτοια και εδώ. Εσείς ναι. Εμείς γιατί να έχουνε ρε φίλος? Να σου θυμίσω που μένω? 300 μέτρα μακριά από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας μένω, όχι στον Όλυμπο. Πρώτη φορά είδαμε αγριογούρουνα στη Χαλκίδα, είχαν κατέβει από Ριτσώνα, διένυσαν μεγάλη απόσταση για να φτάσουν στην πόλη. Έχει σαλτάρει η φύση... Μια αρκούδα τώρα μάς λείπει και κλείσαμε. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Εσείς ναι. Εμείς γιατί να έχουνε ρε φίλος? Να σου θυμίσω που μένω? 300 μέτρα μακριά από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας μένω, όχι στον Όλυμπο ... Κι εγώ σε παραθαλάσσιο θέρετρο μένω. Συνήθως αυτά που είναι εδώ είναι μικρά που χάθηκαν. Εδώ λέει πέρυσι στον βόλο βγήκε μια ολόκληρη αγέλη και έκανε μπάνιο στην θάλασσα. Χέστηκε πάνω του ο κόσμος που έκανε μπάνιο, και φώναξε το λιμενικό. Το φοβερό είναι, ότι μόλις πήραν χαμπάρι τους λιμενικούς, κολύμπησαν και το έσκασαν. Τους ξέφυγαν. Επεξεργασμένο 28 Ιουνίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Αγριογουρουνα πλεον εχει και στην Αριστοτέλους 2 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση