nklshp Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αναφερω τρια μελη, για πουρο-καπνιστικη εκστρατεια.. κατεβαίνοντας προχθες στην χωρα, περπατωντας στους κεντρικους δρομους, με γοργο βημα προκειμενου να ολοκληρωσω τις αγορες μου, οσο πιο γρηγορα γινεται συναντησα δυο γνωστους, οι οποιοι με καθυστερησαν κανα δεκαλεπτο. Αποφασισα να συνεχισω το περπατημα μου απο τα στενα… Απο διαβολικη συμπτωση βρεθηκα μπροστα ισως στο μοναδικο καπνοπωλειο του νησιου. Δε συγκρατηθηκα, μπηκα μεσα και αγορασα απο ζηλια δυο aurora 107. Επεξεργασμένο 25 Αυγούστου από nklshp 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 8 ώρες πριν, nklshp είπε Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αναφερω τρια μελη, για πουρο-καπνιστικη εκστρατεια.. κατεβαίνοντας προχθες στην χωρα, περπατωντας στους κεντρικους δρομους, με γοργο βημα προκειμενου να ολοκληρωσω τις αγορες μου, οσο πιο γρηγορα γινεται συναντησα δυο γνωστους, οι οποιοι με καθυστερησαν κανα δεκαλεπτο. Αποφασισα να συνεχισω το περπατημα μου απο τα στενα… Απο διαβολικη συμπτωση βρεθηκα μπροστα ισως στο μοναδικο καπνοπωλειο του νησιου. Δε συγκρατηθηκα, μπηκα μεσα και αγορασα απο ζηλια δυο aurora 107. Καλοκάπνιστα! Σε ποιο νησι? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Shelter είπε Καλοκάπνιστα! Σε ποιο νησι? Ευχαριστω, αλλα ειναι λιγο αργα…σημερα η αυριο λεω να αρχισω παλι τις παρακαμψεις απο τα στενα… Στη Χιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, nklshp είπε Ευχαριστω, αλλα ειναι λιγο αργα…σημερα η αυριο λεω να αρχισω παλι τις παρακαμψεις απο τα στενα… Στη Χιο. Ωραιος. Το Ecuador που πήρες δεν το εχω δοκιμασει κιόλας, με εβαλες σε περιεργεια... 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση