kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Από ότι είδα ξαπλώστρες στην παραλία έχουν μόνο κυριλέ ξενοδοχεία με έξοδο στην παραλία, η συντριπτική πλειοψηφία στήνουν στην παραλία τα αντίσκηνά τους, και κάτι σαν φράγματα με πασσαλάκια γύρω-γύρω για την άμμο, η οποία ειναι πολύ ψιλή, σχεδόν πούδρα, και θεωρητικά αν φυσάει σηκώνεται ανεμοθύελλα. Εμένα δεν με ενόχλησε, αλλά υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι. Γενικά, τιμαί γερμανίας παντού. Και οι ντόπιοι γερμανοί είναι, αλλά δεν το ξέρουν. 1 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Την ωραιαΝ φύση στο χωρΓιο μου εις την κομμουνιστικήΝ μερΓια (Karl Marx Allee, πρώην Stalin Allee μια και αφΤος εχτισενε τα πολυτελή block apartments δια την τοπική νομενκλατούρα) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, kwstas79 είπε Ιδού το διαμάντι της Βαλτικής, αρχαία πρωσική γη του κάποτες, τώρα δε πνιγμένη στα βυζά, στους σιτεμένους μεν, άφραγκους δε γερμανούς τουρίστες και στα πουτινοβρύχια (στο βάθος). Στην δεύτερη φωτο ξημέρωσε, φύγαν τα βυζά, έμεινε μόνο ένας πώλος, μα ως γνωστόν ένας πώλος δεν φέρνει την άνοιξη. Αλητεία! μΙΛΑ ρε λαλακα εκει ημουν προχθεσ!!! χαλι μαΒρο αυτοι ρε ειναι πΓιο αφραγκοι και απο εμας μια μεριδα πατατες και 2 ρεγγες στα τεσσερα μοιραζοντασΑνε.. (οι Γερμανοί, όχι οι Πολωνοί να κΣηγιομαστε) Επεξεργασμένο 17 Αυγούστου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Οι πολωνοί δεν είναι κοροϊδα φίλος, τα αρπάζουνε τρεις μηνες απο τους χαζούς τουρίστες και μετά στα παπάκια τους λέμε. Τον χειμώνα εδώ πρέπει να είναι νεκρόπολις, εμένα μου έφερε έντονα 80s lutraki - galaxidi vibes. Επεξεργασμένο 17 Αυγούστου από kwstas79 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, kwstas79 είπε Οι πολωνοί δεν είναι κοροϊδα φίλος, τα αρπάζουνε τρεις μηνες απο τους χαζούς τουρίστες και μετά στα παπάκια τους λέμε. Τον χειμώνα εδώ πρέπει να είναι νεκρόπολις, εμένα μου έφερε έντονα 80s lutraki - galaxidi vibes. Ε ναι στο πΓιο αριστοκρατικό μόνο που η θάλασσα δεν κολυμπΓιεται με την καμμία www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Η θάλασσα είναι μόνο για υπερήλικες και νήπια, εγώ βαρέθηκα να περπατάω 10 λεπτά και το νερό να μου φτάνει στην μέση. Υδάτινη πεζοπορία. 1 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Την ωραιαΝ φύση στο χωρΓιο μου εις την κομμουνιστικήΝ μερΓια (Karl Marx Allee, πρώην Stalin Allee μια και αφΤος εχτισενε τα πολυτελή block apartments δια την τοπική νομενκλατούρα) Α, το ξέρω εκεί, ήμουν εκεί κοντά όταν υπηρετούσα για ένα διάστημα στη Σταζι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Αιγαίον πέλαγος 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Αιγαίον πέλαγος Τη "θάλασσα των νήσων" εννοείς? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση