Nekkon Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου Καλοκαιριασε... 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Τις φωτογραφίες τις τράβηξα απ'το σπίτι μου σήμερα το πρωί κατά τις 5 παρά. Αν και οι φωτιές μοιάζουν να είναι στην πόλη μου, απέχουν πάνω από 50 χιλιόμετρα μακριά. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Από Αττική οδό. 13.35 κοντά στα Βριλήσσια Επεξεργασμένο 12 Αυγούστου από Spyros Delta 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εδώ βαριόμαστε να ανεβάσουμε ακόμα και pics, για κομμάτια συζητάμε? Οι φωτός τραβήχτηκαν μια ώρα πριν από τη βεράντα της γνωστής έπαυλης Waterfall που βρίσκεται στην εξωτική (και φορολογικό παράδεισο) Χαλκίδα. Επεξεργασμένο 14 Αυγούστου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Εδώ βαριόμαστε να ανεβάσουμε ακόμα και pics, για κομμάτια συζητάμε? Οι φωτός τραβήχτηκαν μια ώρα πριν από τη βεράντα της γνωστής έπαυλης Waterfall που βρίσκεται στην εξωτική (και φορολογικό παράδεισο) Χαλκίδα. Έχω φάει τόσες μέρες και έχω τόσες καλές εμπειρίες από τη Χαλκίδα που βαρέθηκα, ξέρω όμως πως είναι πάντα εκεί και περνώντας από εκεί ξέρω πως όλα είναι εκεί, όπως τα αγαπάω και μου αρέσουν. Είσαι πολύ τυχερός που μένεις εκεί γι αυτό επειδή σε ζηλεύω μόλις πάρεις το Montage M θα έρθω να στο κλέψω και μαλακία που δεν ήρθα να σου πάρω το MODX γιατί και αυτό μου έκανε μια χαρά, να στο κλέψω και να κρυφτώ για να αποφύγω το αυτόφωρο. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου Οικογενειακές διακοπές στην Πολωνία, στην Βαλτική θάλασσα. Περίεργο μέρος, οι ντόπιοι δεν σου μιλάνε, η θάλασσα τους δεν έχει αλάτι, σήμερα βρέχει, έχει δροσιά τύπου καλοκαίρι στα Άγραφα ακόμα και ντάλα καταμεσήμερο, οι ντόπιες έχουν μεγάλα βυζά και έχουν και μπύρες της προκοπής. Πρεσίζιον δεν έχω δει ακόμα, τα λεφτά μου πίσω λέμε. Φωτό παραλίας (μέ/χωρίς βυζά) αργότερα, αν/όταν σταματήσει η βροχή. 2 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, kwstas79 είπε Οικογενειακές διακοπές στην Πολωνία, στην Βαλτική θάλασσα. Περίεργο μέρος, οι ντόπιοι δεν σου μιλάνε, η θάλασσα τους δεν έχει αλάτι, σήμερα βρέχει, έχει δροσιά τύπου καλοκαίρι στα Άγραφα ακόμα και ντάλα καταμεσήμερο, οι ντόπιες έχουν μεγάλα βυζά και έχουν και μπύρες της προκοπής. Πρεσίζιον δεν έχω δει ακόμα, τα λεφτά μου πίσω λέμε. Φωτό παραλίας (μέ/χωρίς βυζά) αργότερα, αν/όταν σταματήσει η βροχή. Ανέβασε φωτο μόνο αν αξίζει ο κόπος. Δηλαδή να περιέχει πρεσιζιον ή βυζα. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Θα προσπαθήσω και τα δύο μαζί, σαν ομαδική εκτέλεσις με μία σφαίρα, σαν τον Βέγγο που σφαλιαροποιεί τις ανύπαντρες αδερφάδες και την θειά του σειριακά. Επεξεργασμένο 15 Αυγούστου από kwstas79 1 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου Ιδού το διαμάντι της Βαλτικής, αρχαία πρωσική γη του κάποτες, τώρα δε πνιγμένη στα βυζά, στους σιτεμένους μεν, άφραγκους δε γερμανούς τουρίστες και στα πουτινοβρύχια (στο βάθος). Στην δεύτερη φωτο ξημέρωσε, φύγαν τα βυζά, έμεινε μόνο ένας πώλος, μα ως γνωστόν ένας πώλος δεν φέρνει την άνοιξη. Αλητεία! 3 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου Πόσο πάνε οι ξαπλώστρες εκεί? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση