Flotzen Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Είναι και εμφανίσιμο το γ@μημένο, πανάθεμά το.... Με γειες! 1 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε φίλως, αυτή η στάση είναι στην Χίο ασούμε. Έχει κι εκεί Εμμανουήλ Μπενάκη? EDIT: Ξέχασα ο ηλίθιος. Καλόπαιχτο. Επεξεργασμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Flotzen είπε Είναι και εμφανίσιμο το γ@μημένο, πανάθεμά το.... Με γειες! Ευχαριστω ρε φιλε, περιμενω Σ/ Κ για να βρω χρονο να το δοκιμασω. 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε φίλως, αυτή η στάση είναι στην Χίο ασούμε. Έχει κι εκεί Εμμανουήλ Μπενάκη? EDIT: Ξέχασα ο ηλίθιος. Καλόπαιχτο. Ο Αναστασης, γνωστο παραλιακο σουβλατζιδικο στο Βρονταδο της Χιου, απο τις εποχες που ημουν φανταρος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο αλλος Αναστασης, ο γνωστος … ο γιατρος της μουσικο/τεχνολογικης πεινας. Επεξεργασμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 από nklshp 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, nklshp είπε στο Βρονταδο της Χιου, απο τις εποχες που ημουν φανταρος. Δίπλα ημαστάσαντε. Λέσβο εγώ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, nklshp είπε Ο Αναστασης, γνωστο παραλιακο σουβλατζιδικο στο Βρονταδο της Χιου, απο τις εποχες που ημουν φανταρος. Ωχ...μην μου πεις οτί ήσουν στο 643? Με γείες κιόλας... Επεξεργασμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 από Freedom Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Freedom είπε Ωχ...μην μου πεις οτί ήσουν στο 643? Με γείες κιόλας... Ευχαριστω!!! 96 ΕΑΡΜΕΘ, μαυροσκουφης ημουν…. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, nklshp είπε 96 ΕΑΡΜΕΘ, μαυροσκουφης ημουν…. Δεν είναι δυνατόν!!! Μαύρος κι εγώ, 98 ΕΑΡΜΕΘ!!! 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, fusiongtr είπε Δεν είναι δυνατόν!!! Μαύρος κι εγώ, 98 ΕΑΡΜΕΘ!!! Όλοι (οι καλοί) μαύροι. 395 ΕΑΡΜΕΑ. 27 μήνες και 10 μέρες. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση