Ali Barout Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Τα πρωινά που δεν είμαι πρωινός, σηκώνομαι, πίνω ένα καφεδάκι, ανοίγω το Cubase και γράφω κουταμάρες. Μέχρι πρότινος, όταν έφτανε η ώρα να μαγειρέψω ή να κάνω άλλες δουλειές, ή να φύγω για τη δουλειά, πάταγα X, έλεγε Do you want to save?, επάταγα Νο, σηκωνόμουν έφευγα κύριος. Τώρα τελευταία απέκτησα την εξής κακιά συνήθεια: Πρώτα φτιάχνω φάκελο Jam 22-6-2023 π.χ., και στο τέλος πατώ και Save. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η κουταμάρα να μην απελευθερώνεται πάλι στο περιβάλλον, αλλά να μου μένει. 3 τέτοιες περιπτώσεις κουταμαρίσματος με ήχους, ταλαιπωρίας μίας και μόνο ιδέας ανα κομμάτι παρουσιάζω εδώ, για να πούμε καμια κουβέντα. Σκεφτείτε το σαν replay από ποδοσφαιράκι που έπαιξα και ήρθε 0-0 με καταστροφικό παιχνίδι κέντρου. 1. Your browser does not support the HTML5 audio tag jam 20-4-2023 world.mp3 2. Έχει κάτι ενοχλητικά resonances το συνθ, σόρρυ στους ψηλοευαίσθητους, δεν το κατάφερα να τα κόψω χωρίς να αλλάξει πολύ ο ήχος του. Your browser does not support the HTML5 audio tag jam 4-5-2023.mp3 3. Είναι σχετικά χαμηλά, ΜΗΝ το ανοίξετε πολύ σε ένταση από την αρχή αρχή όμως. ΚΑΒΑΤΖΟΝΕΫ ο (ανακυκλωμένος) ξάδερφος. (κάπου τον βρήκα σε έναν αραχνιασμένο φάκελο) Your browser does not support the HTML5 audio tag jam 15-6-2023.mp3 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Πολύ ωραία είναι όλα κυρ Αλήμ, να μην τα σβήνεις ... Και επειδής με επηρεάσατε με την ΑΙ .... Το πρώτο .... Το δεύτερο ... Το τρίτο .... 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολυ ταξιδιαρικα. Το τριτο μου αρεσε ιδιαιτερα. Θα εβαζα και εγω εικονες, αλλα το πρωτο μου φερνει εικονα τσιγαρο γεμιστο, το δευτερο ελβετο γιατρο που εκανε μια ενδιαφερουσα ανακαλυψη την περιοδο του μεσοπολεμου, ε μην μας φερουν και τη διωξη στο τελος Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2023 από manosx 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πολύ ωραία είναι όλα κυρ Αλήμ, να μην τα σβήνεις ... Και επειδής με επηρεάσατε με την ΑΙ .... Το πρώτο .... Το δεύτερο ... Το τρίτο .... Ωωω, να και τα αλμπουν κάβερζ! Ευχαριστώ κυρφιουζιονάρα μου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, manosx είπε Θα εβαζα και εγω εικονες, αλλα το πρωτο μου φερνει εικονα τσιγαρο γεμιστο, το δευτερο ελβετο γιατρο που εκανε μια ενδιαφερουσα ανακαλυψη την περιοδο του μεσοπολεμου, ε μην μας φερουν και τη διωξη στο τελος Πες, πες, αν τα βάλουμε μετά στο gpt μπορεί να μας βγάλει λιμπρέττο και να τα κάνουμε εναλλακτική όπερα. (με μερικά νουμεράκια ακόμα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Μου άρεσαν όλα πολύ, 3-2-1 κατά σειρά προτίμησης. Μακάρι να ταλαιπωρούσαμε έτσι όλοι 1 ιδέα πουρνό πουρνό στο DAW. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ομορφιες Γιωργη. Το πρωτο ειναι αριστουργημα κατ'εμε. Δεν ειναι ετοιμο, θελει αλλαγες, αλλα χτυπαει σε ευαισθητα σημεια κ αν περασεις λιγη ωρα μαζι του, θα ειναι απο τα πιο ωραια σου. Λιγο τα σολακια πρεπει να προσεχτουν. Ειναι αρκετα καλα, αλλα το υποβαθρο ειναι τοπ κλας Το δευτερο ειναι αυτο που μου αρεσε λιγοτερο. Το αστειο ειναι πως ειναι πιο ετοιμο απ'ολα. Το ακομα πιο αστειο ειναι το γιατι δε μ'αρεσε τοσο. Το ακουσα δις κ το φανταζομουν εντονα με 80-90'ς 16 bit era console sounds. Πιο τραχεις ηχους θελει να σου προκαλει ενα αγχος (κ στην μιξη) πως δε ....θα τη βγαλεις την πιστα. Το ακουω τοσο εντονα ετσι που με κραταει πισω η τωρινη επιλογη ηχων. Το τριτο κι αυτο "ετοιμο". Πολυ ομορφο. Συγχαρητηρια Δρακουλα μου Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Όλα πολύ ωραία και ως προς την σύνθεση αλλά και ως προς την εκτέλεση. Ξεχωρίζω όμως ιδιαίτερα το πρώτο. Το εθνικ μπλέκεται πανέμορφα με πιο μοντέρνα ακούσματα, είναι καταπληκτικό . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Ευχαριστώ Απόστολε! Το πρώτο έχει φέρει τις λούπες "φάτσα κάρτα", τις θεώρησα μέρος της σύνθεσης αντί για γεμίσματα, οπότε λογικό να ακούγεται πιο "σφιχτό" θεματικά. Κι επειδή σαν ιδέα είναι κλεμμένο από ντεοντάτο που είναι κλεμμένο από στράους, έρχεται πιο εύκολο σαν άκουσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fanisatt Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Σοβαρά τώρα ; Τα έσβηνες ;;;;;; !!! Άκουσα το πρώτο και είναι μιλάμε υπέροχη ιδέα - γμστερή δλδ ! Τα άλλα θα τα ακούσω αύριο ... Μα την αλήθεια , εγώ μόνον έτσι κάνω καμιά δουλίτσα...κρατώντας ότι πλήκτρο χτυπήθηκε κι ανακατώνοντας και ξεσκαρτάροντας και ξανά και δώστου ... μέχρι να βγει κάτι να το σουλουπώσω να μου αρέσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση