σκούφοΣ Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, Freedom είπε HTML ωρε Βρά? HTML? Οποία κατάπτωσης δηλαδή... Άιντε μην μου την δώσει και γράψω μερικά σεντόνια Java και Swift και σου δείξω πόσα απίδια (το πί με χί) βάνει η Τέλε... Πφφφφ...HTML...μόνο οι Τελεταρνανάδες ρε φούστη μου...μόνο οι Τελεταρνανάδες... Πάλι καλά που δεν έβαλα logo να λες 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε οΠγιος δεν τρωει ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ στα καρβουΝα ινε Βιγκαν. ΤεΛος Ενταξει, τωρα αρχίζω και σε πιάνω... Οπότε με την ιδια λογική, οι Τελετελεμέδες είναι κιθάρες... Got it! Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2023 από Freedom Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν ξέρω αν είναι τέλε, σίγουρα όμως είναι κιθάρα πραγματική. Με το set neck της, τους διπλούς της και τα όλα της. Όχι σαν κάτι άλλες, συναρμολογούμενο από τα είδη μοντελισμού. Ο Χέντερσον σε παρακολουθεί κ ντρέπεται για πάρτη σου 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Freedom είπε Οπότε με την ιδια λογική, οι Τελετελεμέδες είναι κιθάρες... ακριβως κΑνε τa ΒΑΣΙΚA courses παρακαΤου και ελα αυριο να γραψεις. Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2023 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Ο Χέντερσον σε παρακολουθεί κ ντρέπεται για πάρτη σου Έλα ρε ... Scott i am sorry, but i have to disagree with you on that. 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε ακριβως κΑνε τa ΒΑΣΙΚA courses παρακαΤου και ελα αυριο να γραψεις. Έχει κι άλλους influencers το youtube, όχι μόνο αφτούς. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έλα ρε ... Scott i am sorry, but i have to disagree with you on that. Έχει κι άλλους influencers το youtube, όχι μόνο αφτούς. Έχω μια απορία. Το Τέλε βγαίνει απ’ το τέλεια; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έχει κι άλλους influencers το youtube, όχι μόνο αφτούς. αφτος αρκει 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Έχω μια απορία. Το Τέλε βγαίνει απ’ το τέλεια; Όχι, από το "tele" (όπως το telemarketing) βγαίνει. "Τηλε" δηλαδής, που σημαίνει μακριά. Μακριά από μένα δηλαδή. 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Πολλοί το γυρίσανε σε PRS, δεν εκπλήσσομαι πλέον. Υπάρχει κάπου και Joe Walsh PRS Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε ακριβως κΑνε τa ΒΑΣΙΚA courses παρακαΤου και ελα αυριο να γραψεις. Αυριο δεν μπορώ καρντάσι, εχω sessions με ΚΙΘΑΡΕΣ...αλλά εχω κάνει courses για πραγματικές κιθάρες και όντως τις Τελεφράπες τις (ξε)έγραψα... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση