manosx Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Αμα ειναι να παρεις bolt on PRS, ψαχνεις και βρισκεις bolt on prs Αμα ειναι να παρεις tele, και θελεις να γραφει ονομα στο headstock, οποιοδηποτε ονομα κανει, φτανει να ξεκιναει με fen- και να τελειωνει σε -der 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Μπράβο ρε @manosx Με τις τιμές ειδικά που βρίσκονται οι Αμερικανικες ce μεταχειρισμένες... Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Εμένα μ'αρέσει το μοντέλο του Myles Kennedy, εννοείται έχω φάει παπά λόγου επειδή Slash και Alter Bridge, αλλά τέλος πάντων. Γενικά κατά τη γνώμη μου μια χαρά το πάει η PRS, προσφέρει μοντέρνες εναλλακτικές, πόσο πια να τρώμε φακές κάθε μεσημέρι; 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Γενικά κατά τη γνώμη μου μια χαρά το πάει η PRS, προσφέρει μοντέρνες εναλλακτικές, πόσο πια να τρώμε φακές κάθε μεσημέρι; Εγώ πάντως σήμερα έχω φακές, κόκκινες. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Nestoras είπε Εγώ πάντως σήμερα έχω φακές, κόκκινες. Super, ειδικά με φέτα. Αλλά όχι και κάθε μέρα 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 17 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Γενικά κατά τη γνώμη μου μια χαρά το πάει η PRS, προσφέρει μοντέρνες εναλλακτικές, Ναι αλλα οχι με αΦτο το Headstock που μοιαζει με μαραμεΝιΠΣολι 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, vrasidas27 είπε Μπράβο ρε @manosx Με τις τιμές ειδικά που βρίσκονται οι Αμερικανικες ce μεταχειρισμένες... + 1, αν και ειδικα η Swamp Ash Special που εβαλε ο manosx ειναι καταπληκτικη και τρελο sleeper buy. Οσο για τις νεες - να πω την αληθεια, αν μου ελεγες να φανταστω μια telecaster α λα PRS, ακριβως ετσι θα την φανταζομουν. Οποτε υπο αυτη την εννοια πετυχημενες τις κοβω. Την θελω? No not really αλλα μπορω να δω γιατι καποιος να την γουσταρει, οποτε γιατι οχι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Πάντως σαν τελε ΔΕΝ ακουγεται αυτη η κιθαρα οποτε οκ ειναι ενα ακομα μοντελο της PRS και σιγουρα οχι telecaster. 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Freedom είπε Drama queen... 50 τελετόστερς έχουν περάσει απο τα χέρια σου, και προσπαθεις να μας πείσεις οτι βλεπεις? Τη ενΟας; Έχεις δει κάτι ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ από αυτό; Μόνο αΦτο ινε ΣΧΕΔΟΝ εφάμιλλο Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2023 από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Μην διανοηθείς να βγάλεις κανά διπλωμα για αεροπλάνο... Βρε, για αυτό το πας με τα πόδια και αναθεματιζεις τα αυτοκίνητα? Ελα, πες τα όλα στον θείο Φρήντομ, σου πηραν το διπλωμα λόγω Τελεκαστοτύφλωσης ετσι? 4 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση