Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε ευτυχώς που έβαλες τη φωτό γιατί η φιέστα Ρεντ θινλαην αριστερά αριστερά είναι με διαφορά η πιο όμορφη κιθάρα του ΚΟΣΜΟΥ ΚΟΡΕΚΤΕΝΤ 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, Nestoras είπε Tele = εγγύηση. Tele με prs χεντζχογκ . Μόνο για τα ξύλα της δεν είπαμε ακόμα κ φοβάμαι πως είμαστε ντεφορμε Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Superfunk είπε Όχι ρε συ απλά το διάβασα βιαστικά,το συνδιασα και με το βηγκανιΖμο που είπες παραπαΝου ,γερoς ανθρωπΑς ΙΜΕ μπερδεύτηκα. Σορρυ Να πάρε ένα φρουτάκι για να δροσιστείς, ομορφαίνει δεν παχαινει Βιγκανισμο? Το αναποδο του κανιβαλισμού είναι ο βιγκανισμός τζάνεμ'? Βρά, για σένα παλευω, βλέπεις τι γινεται έτσι? ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΤΩΡΑ! Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2023 από Freedom 1 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 38 λεπτά πριν, Superfunk είπε Αν αΦτο το πράμα ινε τελε εγώ ΙΜΕ αΦτος Δεν ξέρω αν είναι τέλε, σίγουρα όμως είναι κιθάρα πραγματική. Με το set neck της, τους διπλούς της και τα όλα της. Όχι σαν κάτι άλλες, συναρμολογούμενο από τα είδη μοντελισμού. 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Tele με prs χεντζχογκ . Μόνο για τα ξύλα της δεν είπαμε ακόμα κ φοβάμαι πως είμαστε ντεφορμε Έχω ακούσει ότι ο Paul μαζεύει το πριονίδι και με μια σπέσιαλ τεχνική το κάνει ξύλο. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε @Freedom σου αφιερώνω αυτό το κομματάκι που έγραψα. Είναι απ'αυτα που σου αρέσουν HTML ωρε Βρά? HTML? Οποία κατάπτωσης δηλαδή... Άιντε μην μου την δώσει και γράψω μερικά σεντόνια Java και Swift και σου δείξω πόσα απίδια (το πί με χί) βάνει η Τέλε... Πφφφφ...HTML...μόνο οι Τελεταρνανάδες ρε φούστη μου...μόνο οι Τελεταρνανάδες... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Έχω ακούσει ότι ο Paul μαζεύει το πριονίδι και με μια σπέσιαλ τεχνική το κάνει ξύλο. Κανονικά σε τέλε έπρεπε να κάνει το αντίθετο. Να μαζεύει το ξύλο δηλαδή και να το κάνει πριονίδι. 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε σίγουρα όμως είναι κιθάρα KΟΜΠΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΨΥΧΗ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ πραγματική. Με το set neck της, τους διπλούς της και τα όλα της. ΚΟΡΕΚΤΕΝΤ 6 λεπτά πριν, Freedom είπε Το αναποδο του κανιβαλισμού είναι ο βιγκανισμός τζάνεμ'? οΠγιος δεν τρωει ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ στα καρβουΝα ινε Βιγκαν. ΤεΛος 2 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 de mou lete re paidia afth i tele bgenh kie bolt throu? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν ξέρω αν είναι τέλε, σίγουρα όμως είναι κιθάρα πραγματική. Με το set neck της, τους διπλούς της και τα όλα της. Όχι σαν κάτι άλλες, συναρμολογούμενο από τα είδη μοντελισμού. Οπα, ειναι ΚΑΙ set neck? Αναθεωρώ...πετα τα όλα και κράτα τους μαγνήτες και το set neck (κοβεις απο το 15ο ταστο και πάνω, και κάτω απο το σημειο που την έχουν κολλησει με uhu στο σωμα). 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κανονικά σε τέλε έπρεπε να κάνει το αντίθετο. Να μαζεύει το ξύλο δηλαδή και να το κάνει πριονίδι. Admin, μπορειτε παρακαλώ να κάνετε να μπαίνουν και διπλα likes και φάτσες? Αυτό το ποστ αξιζε ένα γέλιο ΚΑΙ ένα +1 ή ντάνκε. Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2023 από Freedom 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση