Jet72 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Άι στο καλό σου, μας πήραν τα ζουμιά πρωινιάτικα........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Πολύ ωραίοι ήχοι σε πλήκτρα και clean guitar. Ζηλεύω την άνεση σου να τα γράφεις μονοκοπανιά δίχως edits και να βγάζεις αυτό το αποτέλεσμα. Αλλά αυτή lead μου χάλασε όλη την εικόνα ρε γαμώτο. Δε μου άρεσε ο ήχος της και ήταν πολύ δυνατά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Ειναι too much εχεις δικιο. Θελει κανονικα ενα automation βελονακι, γιατι το παρακανα με τις δυναμικες και ουτε ο κομπρεσσορας μπορεσε να το μαζεψει, αν εριχνα απλα την ενταση θα χανονταν μετα οι φρασεις στα τελειωματα. Ηθελε edit στην ενταση. Δεν εχει δυναμικες το ΠΣΗΦΙΟ σου λεει μετα, χα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Λοιπον mpamps, μια και το ειπες, καθησα και το εκανα το edit καπακι. Καμια εικοσαρια σημεια αλλαξαν ενταση, αναγκαστικα αναπροσαρμοστηκαν οι ρυθμισεις στο καναλι, κατι οι κομπρεσορρες, κατι το eq, αλλα το 95 % της αλλαγης οφειλεται στο edit στις δυναμικες, ειναι απιστευτο το πως επηρεαζουν οι δυναμικες το πως Your browser does not support the HTML5 audio tag manosx3rdrateromance2.mp3 εκλαμβανουμε τον ηχο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Στις 20/6/2023 στις 8:17 ΜΜ, vrasidas27 είπε γιατι αν τα εγραψες με κιθαρα οπως το αλλο που ακομα να συνελθω πρεπει να σε βαλουμε να γραψεις ενα τιουτοριαλ. Αυτό πρέπει να γίνει έτσι κι αλλιώς! Ποιος έχει συνέλθει απο το προηγούμενο....; 1 ώρα πριν, mpamps είπε Αλλά αυτή lead μου χάλασε όλη την εικόνα ρε γαμώτο. Δε μου άρεσε ο ήχος της και ήταν πολύ δυνατά. +1 17 λεπτά πριν, manosx είπε Λοιπον mpamps, μια και το ειπες, καθησα και το εκανα το edit καπακι. Καμια εικοσαρια σημεια αλλαξαν ενταση, αναγκαστικα αναπροσαρμοστηκαν οι ρυθμισεις στο καναλι, κατι οι κομπρεσορρες, κατι το eq, αλλα το 95 % της αλλαγης οφειλεται στο edit στις δυναμικες, ειναι απιστευτο το πως επηρεαζουν οι δυναμικες το πως Your browser does not support the HTML5 audio tag manosx3rdrateromance2.mp3 3.29 MB · 39 downloads εκλαμβανουμε τον ηχο. Εδώ κάπως έφτιαξε η ένταση/εις αλλά εμένα νομίζω δε μου ταιριάζει η επιλογή του ήχου. Όπως και να'χει, είναι πάρα πολύ ωραίο με εξίσου ωραίες στιγμές. 2 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Οριστε, αφου δε σας αρεσει ο ηχος, σας την εκανα την κιθαρα φλαουτο, τι αλλο θετε, και minimoog θα την κανω να αφρισει ο wf , οτιδηποτε αλλο εκτος απο το να στηνω ενισχυτες μικροφωνα και πεταλακια, βαριεμαι Your browser does not support the HTML5 audio tag manosx3rdrateromance3.mp3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Στις 20/6/2023 στις 8:07 ΜΜ, manosx είπε Ανοιξα το συστηματακι για να κανω το κλιπακι στο αλλο θεμα με το summing. Δεν κρατηθηκα λοιπον και επαιξα και αυτο το ελευθερο στην κιθαρα. Τόσες μέρες δεν είχα αξιωθεί να πατήξω ένα play... κακώς... πολύ κακώς. Μπράβο και από ´μένα. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Λοιπον τελευταια παραλλαγη I swear Εγραψα παλι το σολακι, με αλλες ρυθμισεις στο ΠΣΗΦΙΟ. Εμενα καλα μου ακουγεται να πω την αληθεια. Για πειτε και εσεις ομως αν εχετε την Your browser does not support the HTML5 audio tag manosx3rdrateromance4.mp3 ευχαριστηση, να αρχισω αμα ειναι στηνω ενισχυτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Διαλέγω το Νο2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 36 λεπτά πριν, manosx είπε Για πειτε και εσεις ομως Το πρώτο έχει τη φάση της στιγμής. Είναι λίγο δυνατό όλο, και πετάει σαν ένταση. Το β με το φλάουτο, είναι μέσος δρόμος. Το γ με το άλλο ψηφίο μπαινει "κάπως", έχει κάτι σχληρές αττάκες, αλλά μετά αφού μαλακώνει ειναι ΑΑΑ. Ψηφίζω ριαμπ το α με το ψηφίο γ. Ή μπασπάτεμα το α. Ή το γ. Δεν ξέρω. Όλα στέκονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση