Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 34 λεπτά πριν, Mixolydianb9b13 είπε Δεν κατάλαβες γρι από όσα έχω γράψει εδώ. Δεν είμαι κατηγορηματικός για τίποτα... Μερικές κατηγορηματικές μπαρούφες που έχεις γράψει ως τώρα: "Η προσκόλληση στην επιστήμη - όσον αφορά στη δημιουργία - δεν είναι τίποτε άλλο παρά άλλη μια θρησκεία..." "Όσοι είναι τυφλά προσκολλημένοι στην επιστήμη ως φορέα της μοναδικής αλήθειας για τη δημιουργία, δεν είναι τίποτε άλλο παρά απλώς φανατικοί πιστοί..." "Όλα τα θέσφατα της "επιστήμης" είναι αστεία σε σχέση με το πόσα δεν ξέρουμε και με την απεραντότητα, αυτή την οποία η ίδια η "επιστήμη" περιγράφει..." "Το big bang είναι μια θεωρία εξίσου σεβαστή με οποιαδήποτε θεολογική θεωρία. Απλά επιλέγεις αν θα πιστέψεις τον παπα ή τον "επιστήμονα"..." "Γιατί τι είναι οι πραγματικότητα? Αυτή που 100 μαλάκες αυθεντίες αποφασίζουν, και μετά διαχέουν μέσω των διαύλων επικοινωνίας και στο ποίμνιο..." "Το big bang τι είναι? Μια παπαριά στην οποία συμφώνησαν 500-1000 μαλάκες που δεν ξέρουν την τύφλα τους (σε σύγκριση με την "απόλυτη" γνώση)..." "...ούτε υπάρχουν "αυτονόητα"..." "Οιαδήποτε θεωρία γύρω από αυτά (σ.σ. "από που προήλθαμε, γιατί, που θα πάμε όταν πεθάνουμε") είναι εξίσου αποδεδειγμένη και ταυτόχρονα αναπόδεικτη. BIg Bang, θεολογία, βάλε και τα ταρώ και τους flat earthers αν θες...." Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Για την τεχνητή νοημοσύνη το κλείσαμε το θέμα? Έχουμε να πούμε κάτι άλλο? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Για την τεχνητή νοημοσύνη το κλείσαμε το θέμα? Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι το πρόβλημα δεν είναι στην τεχνητή νοημοσύνη, αλλά στη νοημοσύνη που κουβαλάνε κάποιοι... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι το πρόβλημα δεν είναι στην τεχνητή νοημοσύνη, αλλά στη νοημοσύνη που κουβαλάνε κάποιοι... Ε, γίνεσαι λίγο κακός τώρα. Ο καθένας έχει τις ΑΠΟΨΗΣ του. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Ε, γίνεσαι λίγο κακός τώρα. Γιατί ωρέ Cos, διαφωνείς? Κοίτα λίγο γύρω σου.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Γιατί ωρέ Cos, διαφωνείς? Κοίτα λίγο γύρω σου.... ε, σε κάποια συμφωνώ, σε κάποια διαφωνώ, σε κάποια δεν είμαι σίγουρος αλλά καλό είναι να ακούσουμε τις ΑΠΟΨΗΣ. Γιατί να υπάρχει αντιπαράθεση? Εντάξει, ο καθένας έχει και το στυλ να εκφράζει κάποια πράγματα, άλλος είναι πιο ευαισθητοποιημένος, πιο φανατικός στις απόψεις του. Σκοπιμότητα δεν βλέπω γενικά να υπάρχει. Είναι μια κλασσική καλοκαιρινή και χιλιοειπωμένη συζήτηση. Ας επιτρέψουμε και λίγο ...........attitude στις τοποθετήσεις, γιατί όχι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε ε, σε κάποια συμφωνώ, σε κάποια διαφωνώ, σε κάποια δεν είμαι σίγουρος αλλά καλό είναι να ακούσουμε τις ΑΠΟΨΗΣ. Είπε κανείς το αντίθετο? 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Είναι μια κλασσική καλοκαιρινή και χιλιοειπωμένη συζήτηση. Τέτοια συζητάτε στο ΝΟΙΖ τα καλοκαίρια (που έλειπα)? Για τεχνητή νοημοσύνη, Θεούς και Big Bang(s)? Eμ γι αυτό μείνατε 10 κιθαρίστες, 3 πληκτράδες κι ένας ντράμερ φίλος... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Είπε κανείς το αντίθετο? Τέτοια συζητάτε στο ΝΟΙΖ τα καλοκαίρια (που έλειπα)? Για τεχνητή νοημοσύνη, Θεούς και Big Bang(s)? Eμ γι αυτό μείνατε 10 κιθαρίστες, 3 πληκτράδες κι ένας ντράμερ φίλος... έχουμε ξανακάνει, το θυμάμαι, έχουν ειπωθεί ξανά αυτά, μεταξύ θεμάτων. Το πόσοι μείναμε εξαρτάται καθαρά από το .......... πόσοι μείναμε. Εγώ και μόνος μου θα μείνω θα μπαίνω και θα γράψω, γιατί γουστάρω. Άμα γουστάρει κάποιος μένει. Άμα δεν γουστάρει φεύγει. Και πολλοί δεν γράφουν, δεν είναι ενεργοί αλλά διαβάζουν, μου το έχουν πει. Μπαίνουν και διαβάζουν τα πάντα, συνέχεια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Μπαίνουν και διαβάζουν τα πάντα, συνέχεια... ...και μ'αυτά που διαβάζουν, που να βρουν το κουράγιο να γράψουν κάτι... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε ...και μ'αυτά που διαβάζουν, που να βρουν το κουράγιο να γράψουν κάτι... Να γράψουν. Εγώ σε κάθε ευκαιρία τους παροτρύνω να γράφουν. Στηρίζουμε το noiz. Στηρίζουμε την κοινότητα. Γράψτε!!! Γράψτε!!! Κάντε like στο post να δηλώσετε την παρουσία σας και γράψτε!!! Κάντε like!!!!! Σε εμένα που σας αγαπάω όλους!!! χαχαχαχαχχαχαχ 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση