manosx Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμενα μου αρεσε στο matrix, που φορτωνε software στον εγκεφαλο, ουτε να ανεβοκατεβαινεις κλιμακες και αρπετζια ουτε τιποτα. "Μαστορα, για πιασε ενα Ραχμανινοφ 3ο σε usb, εχω να παιξω στο μεγαρο το βραδυ" Επεξεργασμένο 19 Ιουνίου 2023 από manosx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, manosx είπε Εμενα μου αρεσε στο matrix, που φορτωνε software στον εγκεφαλο, ουτε να ανεβοκατεβαινεις κλιμακες και αρπετζια ουτε τιποτα. "Μαστορα, για πιασε ενα Ραχμανινοφ 3ο σε usb, εχω να παιξω στο μεγαρο το βραδυ" Αυτό που λες σε συνδυασμό με τον πιανίστα στο Γκατακα με τα έξι δάχτυλα, μπορώ να το έχω σε ροζ παρακαλω 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 "Ρε Μητσο, δεν ειπαμε στα 48kΗz να βαλεις τη δειγματοληψια στον εγκεφαλο σου; Τοση ωρα παιζεις ενα ημιτονιο κατω. Μπασιστες ρε πστ, τοση τεχνολογια και μια ζωη τα ιδια" 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, manosx είπε Εμενα μου αρεσε στο matrix, που φορτωνε software στον εγκεφαλο, ουτε να ανεβοκατεβαινεις κλιμακες και αρπετζια ουτε τιποτα. Εσύ αυτό λες ρε Μάνο, εγώ το πρώτο που θα φόρτωνα ειναι να μάθω να κάνω σούζα που το χω καημό. 3 λεπτά πριν, manosx είπε Μπασιστες ρε πστ, τοση τεχνολογια και μια ζωη τα ιδια" Με τους μπασίστες ξέρεις ποιο είναι το ψαρωτικό; Εκεί πάνω στη σφαγή του δράμαλη που κοντεύεις να βρεις πετρέλαιο από το σκάψιμο, πετάς ένα "ρε συ για κοίτα εκείνη τη σι λίγο, είναι κουρδισμένη; γιατί κάτι δε μου πάει καλά." Και την κοιτάνε, και όντως δεν είναι κουρδισμένη, και σε κοιτάνε με σοκ "ρε μλκα ακούει εκεί κάτω στο βόθρο, ούτε εγώ δεν την ακούω" 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Εσύ αυτό λες ρε Μάνο, εγώ το πρώτο που θα φόρτωνα ειναι να μάθω να κάνω σούζα που το χω καημό. Με τους μπασίστες ξέρεις ποιο είναι το ψαρωτικό; Εκεί πάνω στη σφαγή του δράμαλη που κοντεύεις να βρεις πετρέλαιο από το σκάψιμο, πετάς ένα "ρε συ για κοίτα εκείνη τη σι λίγο, είναι κουρδισμένη; γιατί κάτι δε μου πάει καλά." Και την κοιτάνε, και όντως δεν είναι κουρδισμένη, και σε κοιτάνε με σοκ "ρε μλκα ακούει εκεί κάτω στο βόθρο, ούτε εγώ δεν την ακούω" Αυτά παθαίνεις αν παίζεις με 5χορδο. Μου θύμισε το ηλίθιο αστείο που κάναμε παλιά με το καλώδιο όταν περπατάμε παρέα σε πολυσύχναστο μέρος Επεξεργασμένο 19 Ιουνίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 57 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Η κάποια στιγμή θα γίνουμε υβριδικά μοντέλα κ τη σύνθεση θα την κάνουμε κ μόνοι μας Να ένα υβριδικό μοντέλο της προκοπής φίλωζ 4 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Nekkon είπε Να ένα υβριδικό μοντέλο της προκοπής φίλωζ Influencer alert... Influencer alert..... 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, Nekkon είπε Να ένα υβριδικό μοντέλο της προκοπής φίλωζ Φοραει 10-38; Παρε και ΑΙ bosendorfer 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, manosx είπε Παρε και ΑΙ bosendorfer Εεεε παπάρια, άμα πρέπει να πατήσω μιμπεμόλ τι να λέει; Στο 70 είμαστε; Τηλεκοντρόλ δεν έχει; (Πάντως εγώ ειχα πάθει ένα σοκ μια μέρα που έψαχνα τους φακέλους στο PC, και βλέπω έναν ύποπτο φάκελο μέσα στο πιανοτεκ. Τον ανοίγω, τι να δω. Με είχε φακελωμένο. Σε μίντι αρχεία, 5 χρόνια και το παραμικρό πλήκτρο που είχα πατήσει ποτέ! Πού είναι η αρχή προστασίας προσωπικώνε δεδομένωνε; Edit: Η κατάρα του πρόγκραμμινγκ θα ειναι αυτό το μποζεντόρφερ, να κυνηγάς τα βελόσιτυ και τα πετάλια μήπως πάρεις το τσοχάκι λίγο ξώφαλτσα και ακουστεί αλλιώς, να ανοίγεις να κλείνεις καπάκια, να παίρνεις τα μικρόφωνα αγκαλιά να τα κόβεις βόλτες... Επεξεργασμένο 19 Ιουνίου 2023 από Ali Barout 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση