fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Άρχισαν... τα όργανα Όπως το βλέπω το πράγμα, σε λίγο ο χρήστης θα έχει μόνο δικαιώματα χρήσης του παραγόμενου αποτελέσματος από την χρήση της AI. Όχι ιδιοκτησίας. Η AI θα μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μέρος του παραγόμενου αποτελέσματος και αλλού. Θα το βάλουν κάπου στους όρους χρήσης, για να μην μπλέκουν με αγωγές χρηστών. Εικασία κάνω βέβαια. Επεξεργασμένο 1 Ιουλίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Ο χρόνος θα μας δείξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fanisatt Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Στις 1/7/2023 στις 4:47 ΜΜ, fusiongtr είπε Όπως το βλέπω το πράγμα, σε λίγο ο χρήστης θα έχει μόνο δικαιώματα χρήσης του παραγόμενου αποτελέσματος από την χρήση της AI. Όχι ιδιοκτησίας. Η AI θα μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μέρος του παραγόμενου αποτελέσματος και αλλού. Θα το βάλουν κάπου στους όρους χρήσης, για να μην μπλέκουν με αγωγές χρηστών. Ο τομέας της ηθικής και της νομοθεσίας στον τομέα της ΑΙ, είναι τα νέα πεδία δόξης λαμπρής στον κλάδο των ακαδημαϊκών σπουδών. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Ποιος πήγε στο διάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μακάρι, αλλά: https://fortune.com/2023/07/05/eu-ai-regulation-2023-brando-benifei-extinction/ Από το παραπάνω άρθρο εγώ κατάλαβα ότι θα σέρνονται πίσω από τις εξελίξεις, ως συνήθως. Επίσης: https://www.capital.gr/diethni/3725127/goldman-sachs-sustasi-buy-gia-5-metoxes-tis-mousikis-biomixanias-me-kausimo-tin-texniti-noimosuni/ Επεξεργασμένο 5 Ιουλίου 2023 από Ali Barout Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, Ali Barout είπε Από το παραπάνω άρθρο εγώ κατάλαβα ότι θα σέρνονται πίσω από τις εξελίξεις, ως συνήθως. Εξαρτάται από τα κατά περίπτωση συμφέροντα πιστεύω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffs Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Απο καθαρή περιέργεια, αν εγώ έχω ένα sythesizer με ένα generative/random patch (εργοστασιακό π.χ.) και πατήσω play και γράψω ένα chart track τι διαφορά έχει από το AI? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, ffs είπε Απο καθαρή περιέργεια, αν εγώ έχω ένα sythesizer με ένα generative/random patch (εργοστασιακό π.χ.) και πατήσω play και γράψω ένα chart track τι διαφορά έχει από το AI? Τι θα πει "generative/random patch"? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Τι θα πει "generative/random patch"? Προφανώς εννοεί ένα εργοστασιακά ρυθμισμένο patch, που όταν πατάς ένα πλήκτρο να γεννάει μια "τυχαία" ακολουθία από νότες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση