fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Ηρεμηστε ολοι. Ετοιμαζω θρενταρα Τι κιθάρα να αγοράσεις? 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι κιθάρα να αγοράσεις? *vrasidas27 Χαχα* ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι κιθάρα να αγοράσεις? Περιμενε ανυπομονε 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Περιμενε ανυπομονε Το λέω για να έχω κάνει και μια προεργασία, να είμαι έτοιμος να απαντήσω πρώτος. Έχω ήδη μπει στον Thomann και ψάχνω κιθάρες. Πώς την θέλεις? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Το λέω για να έχω κάνει και μια προεργασία, να είμαι έτοιμος να απαντήσω πρώτος. Έχω ήδη μπει στον Thomann και ψάχνω κιθάρες. Πώς την θέλεις? Να μου την χαρισουνε Σταματα λεμε εισαι εκτος θεματος Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Σταματα λεμε εισαι εκτος θεματος Ορίστε, σ' έφτιαξα. Μην το ανοίγεις, το έλυσα το νήμα. Αυτή να πάρεις. Από τις λίγες καλές κιθάρες που έφτιαξε η fender. https://www.ten-guitars.de/en/guitar/Fender-Showmaster-Set+Neck-2005 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ορίστε, σ' έφτιαξα. Μην το ανοίγεις, το έλυσα το νήμα. Αυτή να πάρεις. Από τις λίγες καλές κιθάρες που έφτιαξε η fender. https://www.ten-guitars.de/en/guitar/Fender-Showmaster-Set+Neck-2005 Τι κάνεις βρε ηλίθιε, προτείνεις στον άνθρωπο κιθάρα κάτω από 10.000? Για σκουπιδοφάγο τον πέρασες? Να βλέπεις? Λυπάται ... Ξεφτίλα, ε ξεφτίλα. Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Τι κάνεις βρε ηλίθιε, προτείνεις στον άνθρωπο κιθάρα κάτω από 10.000? Για σκουπιδοφάγο τον πέρασες? Να βλέπεις? Λυπάται ... Ξεφτίλα, ε ξεφτίλα. Ωωωω συγγνώμη, δεν ήθελα να τον προσβάλω. Συγγνώμη βρε Βρασίδα μου. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ωωωω συγγνώμη, δεν ήθελα να τον προσβάλω. Συγγνώμη βρε Βρασίδα μου. Σταματα την παρλα κ επισκεψου το θρεντ. Ανεβηκε Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fanisatt Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 3 μέτρα ψηλοί .... δεν μας είπαν τι χρώμα μάτια όμως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Έχουν έρθει.......... 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση