cos_dr Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Θα μας σκοτώσουν με κύματα. Πρώτα μαζική επίθεση με ηλεκτεομσγνητικο παλμό, σεισμούς και πλημμύρες και μετά θα κατεβάσουν στρατεύματα και θα μας κυνηγήσουν. Όσοι απομεινουμε θα υποφέρουμε γιστι στόχος των εξωγήινων είναι ο αφανισμός μας και η γαιοανάπλαση. Είμαστε παράσιτα γι αυτούς και θέλουν τον πλανήτη αγνό. Καθαρό γιατί θα επενδύσουν πολλα κουάτλου, το νόμισμα τους. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε στόχος των εξωγήινων είναι ο αφανισμός μας και η γαιοανάπλαση. Μήπως έχουν δίκιο? Αλλά τσάμπα τα πυρομαχικά. Αν περιμένουν λίγο, θα τα κάνουμε όλα αυτά μόνοι μας. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε κουάτλου, το νόμισμα τους Με δέκα κουάτλου θα αγοράζεις ένα V-Synth 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Με δέκα κουάτλου θα αγοράζεις ένα V-Synth Για πες μου βρε Μανώλη, αυτό το κουάτλου, σε bitcoin πόσα βγαίνει? 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, cos_dr είπε Θα μας σκοτώσουν με κύματα. Πρώτα μαζική επίθεση με ηλεκτεομσγνητικο παλμό, σεισμούς και πλημμύρες και μετά θα κατεβάσουν στρατεύματα και θα μας κυνηγήσουν. Όσοι απομεινουμε θα υποφέρουμε γιστι στόχος των εξωγήινων είναι ο αφανισμός μας και η γαιοανάπλαση. Είμαστε παράσιτα γι αυτούς και θέλουν τον πλανήτη αγνό. Καθαρό γιατί θα επενδύσουν πολλα κουάτλου, το νόμισμα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Για πες μου βρε Μανώλη, αυτό το κουάτλου, σε bitcoin πόσα βγαίνει? Δεν ξέρω εγώ απ'αυτά. Ο cos_dr τα γνωρίζει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Δεν ξέρω εγώ απ'αυτά. Ο cos_dr τα γνωρίζει Λέω ρε παιδί μου τώρα ... Μήπως να αγόραζα μερικά τέτοια να βρίσκονται? Ποτέ δεν ξέρεις. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Λέω ρε παιδί μου τώρα ... Μήπως να αγόραζα μερικά τέτοια να βρίσκονται? Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να μάθουμε τίποτα νεότερο την άλλη εβδομάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Με δέκα κουάτλου θα αγοράζεις ένα V-Synth Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2023 από Waterfall-K mk2 4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε 5 ώρες πριν, manosx είπε Γεια σου ρε αλγόριθμα δυναμίτη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση