fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Πχ το δικό σου ποστ ... ..... και όταν πατήσω το "παράθεση" σε αυτό ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Απάντησε σ'εμενα Γιώργη. Άσ'τον αυτον 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Απάντησε σ'εμενα Γιώργη. Άσ'τον αυτον Πες την αλήθεια, εσύ κι ο Αλής έχετε χακάρει το σύστημα έτσι? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Πρόσεξε, το κόμπακτ δεν έχει ούτε οθόνες ούτε τρανσπορτ ούτε το όλο μακί στήσιμο. Είναι κόμπακτ. Άλλο λέω εγώ, ότι η μπέριντζερ "ως φθηνή εταιρία" καταφέρνει να βγάζει μια συσκευή στη μισή τιμή, η οποία είναι αξιοπρεπής. Κάνουν κλικ οι ενκόντερ, γυρνάνε με σαφήνεια. Τώρα οκ, αν δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση, αν τα μοτερ βγάζουν λίγο παραπάνω θόρυβο, οκ. Σύμφωνοι. Αλλά δουλεύει. Στα μικρά κοντρόλλερ, δεν ξέρω αν είμαι γκαντέμης εγώ, αλλά ειναι λες και υπάρχει συνομοσία. M audio oxygen 61, σκόρπισε, 8άρι v2 σκόρπισε, ακαι μπκ3 μινι σκόρπισε, mpd σκόρπισε. Και ναι μεν είναι οι τιμές ευτελείς, αλλά ρε παιδί μου ξενερώνω. Δένομαι με τα μηχανήματα. Κάθεται το FF 400 20 χρόνια και κοιτάει τα κοντρόλλερ να φεύγουν και να έρχονται και κουνάει το κεφάλι. Και σκάρλετ κάρτες, αν το πάμε εκεί, πάλι φτηνιάρες είναι, καμία δεν σκόρπισε. Κατάλαβες πώς το θέτω; Επεξεργασμένο 14 Ιουνίου 2023 από Ali Barout 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Σύμφωνοι, αλλά μπροστά σε ένα UF8 ένα Avid S1 ή ένα Mackie Universal Pro είναι "φθηνιάρικο". Αλλά όχι τόσο που να μου σκορπίσει σε 6 μήνες χρήσης. Γιατί τα μικρά κοντρόλλερ να έχουν τόσο απαράδεκτη ποιότητα, διεταιρικά; Είναι λες και το έχουν συμφωνήσει όλοι. Ποιο το νόημα να βγάζουν κάθε 6 μήνες ένα καινούργιο μοντέλο που βγάζει 1 χρόνο μαξ; Αυτό αναρωτιέμαι. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιο κοντρόλλερ μεγαλύτερης αντοχής και πιο ακριβό; Να το, το κάνατε πάλι ρε αλιήτες. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Πες την αλήθεια, εσύ κι ο Αλής έχετε χακάρει το σύστημα έτσι? Αυτά να τα περιμένεις από πλήκτρογκατζεταδες. Εμείς είναι 2023 κ σκεφτόμαστε λαμπες 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πες την αλήθεια, εσύ κι ο Αλής έχετε χακάρει το σύστημα έτσι? Το βρήκες κι εσύ κυρ Φιουζιονάρα μου! Μια καινούργια εποχή κιτρινισμού ανοίγεται μπροστά μας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Οκ καλά το κατάλαβα δηλαδή πως μπερδεύτηκα . Είπα κ εγώ γιατί το x-touch δε μου φάνηκε καθόλου φτηνιαρικο. 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Μια καινούργια εποχή κιτρινισμού ανοίγεται μπροστά μας! Δεν λες τίποτα ... Το μπιφ θα πάει σύννεφο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Δεν λες τίποτα ... Το μπιφ θα πάει σύννεφο. Θες μπηφ? Το λάθος που έγινε πριν με τον καταρράκτη, που έβαλε δικό μου κουώουτ κ φάνηκε σαν δικό του, φαντάσου να γίνει εν μέσω πυρών σε θέμα για moog. Ο,τι δηλαδή κουώουτ που υπερασπίζεται τα moog από λάθος φαίνεται πως το είπε ο καταρράκτης. Μετά θα είμαστε για noiz.gr mk 2 2 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση