σκούφοΣ Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Nekkon είπε Δε χαλαστηκα, απλά νομίζω ότι για να πεις κάτι shred πρέπει να είναι γρήγορο. Ο σρεντας θελει... να σρενταρει Αν ομως ο Ζακ Γουαηλντ πχ, γραψει ενα σολο 40 δευτερολεπτων σε μπαλαντα που εχει ολα τα χαρακτηριστικα του (γηεην στο 11, βιμπρατα φαρδυα, επιθετικη ατακα στην πενα, μπουκωματα) κ απλα λειπει το γρηγορο, τι θα ειναι δε θα ειναι ενα σρεντ σολο? (δε λεω το farewell ballad γιατι εχει μια τσαχπινια τεχνικη μεσα) Ε εσυ ως Νεκκων εχεις δικα σου τετοια χαρακτηριστικα μεσα. Πιο πολυ ας πουμε τα βιμπρατα σου κ τα σηκωματα σου το αποστασιοποιουν καπως απο το μεσο ορο του ειδους (ειναι πιο ηπια, πιο αργα, οχι τοσο επιθετικα κ ιν γιουρ φεης, πιο ροκαδικα κι "γλυκα" αν θες) παρα η ελειψη πυροτεχνηματος. Επεξεργασμένο 20 Ιουνίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2023 Βρε μπαγασάκο Νέκκονα .... Πολύ ωραίος. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Διόρθωσα τα bends, αλλά και πάλι τον κιαρατά τον Bea δεν τον φτάνω. Τι παίκτης... 4 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Ωραιος! Καλη επιτυχια ευχομαι! 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Καλή επιτυχία και από μένα. Την Ελληνική Μυθολογία βλέπω, την έχεις πρώτη μούρη στο βίντεο, να τους ψαρώσεις όλους. Μασάνε αυτοί από κάτι τέτοια. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Καλή επιτυχία και από μένα. Την Ελληνική Μυθολογία βλέπω, την έχεις πρώτη μούρη στο βίντεο, να τους ψαρώσεις όλους. Μασάνε αυτοί από κάτι τέτοια. Στα πεθερικά μου είμαι. Λες να ήθελα απλά να τους πουλήσω παραμύθι; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, Nekkon είπε Στα πεθερικά μου είμαι. Λες να ήθελα απλά να τους πουλήσω παραμύθι; Θέλω να φαντάζομαι πως έχεις αφήσει μια τελεκαστερ να κάθεται στα πεθερικά σου, για να παίζεις όταν πήγαινεις. Πως έχεις μια για καθε σπίτι! 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 28 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Θέλω να φαντάζομαι πως έχεις αφήσει μια τελεκαστερ να κάθεται στα πεθερικά σου, για να παίζεις όταν πήγαινεις. Πως έχεις μια για καθε σπίτι! Φίλε σήμερα μου είπαν "καλή, αλλά η Gretsch πολύ πιο όμορφη"... Ιεροσυλία. Έχε χάρη που είχαν δίκιο 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Nekkon είπε Φίλε σήμερα μου είπαν "καλή, αλλά η Gretsch πολύ πιο όμορφη"... Ιεροσυλία. Έχε χάρη που είχαν δίκιο Χα χα. Εχουν απολυτο δικιο. Σε ομορφια δε συγκρινονται! 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση