dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) επειδή όλο αυτό ξεκίνησε απο μένα ώρες ώρες αρχίζω να έχω ενοχές. Μόνο εγώ αισθάνομαι ότι καταλαβαίνω κάπως τον @kpeyos, που δεν τον γνωρίζω καν? και φυσικά δεν είναι επειδή πήρε το μέρος μου. μήπως είναι επειδή και εγώ αντιμετωπίζω τη μουσική ως χόμπυ και είχα πάντα τα άλλα προβλήματα λυμένα? Πάντως για να πω την εμπειρία μου, όταν άρχισα να διαβάζω νοιζ γύρω στο 2012, ήταν ένα χάος με το συμπάθειο. Ο καυγάς του καυγά. Και βάλε ότι ως μελλοντικός νιούμπης ούτε που ήθελα να ασχοληθώ. Όμως έβλεπα ότι είχα αρκετά κοινά πράγματα. Από το 2014 έως τουλάχιστον το 2017 η κατάσταση ήταν ίδια. Ο καυγάς, η ειρωνία, το off topic, τα πολιτικά, οι "παλιές ιστορίες" κλπ. Αργότερα έφτιαξε το κλίμα και έχω την ταπεινή εντύπωση ότι ήμουν μέσα στους λίγους που συνέβαλαν σ αυτό, άσχετα αν σήμερα είμαι ο βλαμμένος που γκρινιάζει. Δυστυχώς βλέπω όμως ότι ξαναγυρίζουμε πίσω, και ελπίζω η διαπίστωση που κάνω ότι η προς τα πίσω αλλαγή ξεκίνησε από τον Φλεβάρη, να μην βγεί αληθινή. Επεξεργασμένο 13 Ιουνίου 2023 από dimsonic 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε μήπως είναι επειδή και εγώ αντιμετωπίζω τη μουσική ως χόμπυ και είχα πάντα τα άλλα προβλήματα λυμένα? Ακριβώς. Διότι αν ένας π.χ. δικαστικός υπάλληλος μπεί σε ένα forum δικηγόρων (ή ομάδα σε κάποια άλλη πλατφόρμα) , μόνο και μόνο για να ενημερωθεί για το πώς κάνουμε εκλογές (μιας και κάποιοι από αυτούς διορίζονται δικαστικοί αντιπρόσωποι) και στο παραδίπλα Post γίνεται μια (έντονη θες; έντονη ) κουβέντα για ένα πολιτικό ζήτημα π.χ. μια απόφαση της κυβέρνησης για αφαίρεση δικηγορικής ύλης, ΑΔΙΑΦΟΡΟ θα του είναι, και μπορεί και να ξινιστεί και να πει, αχ γιατί μιλάνε για πολιτικά;;;;;...μου χαλάνε την αύρα! Δηλαδή μόνο εμένα μου φαίνεται λογικό επί πανδημίας επί παραδείγματι που έκλεισαν όλα τα "μαγαζιά" και οι επαγγελματίες μουσικοί έμειναν άνεργοι, να μπουν κάποιοι να το συζητήσουν;. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, LK είπε Ακριβώς. Διότι αν ένας π.χ. δικαστικός υπάλληλος μπεί σε ένα forum δικηγόρων (ή ομάδα σε κάποια άλλη πλατφόρμα) , μόνο και μόνο για να ενημερωθεί για το πώς κάνουμε εκλογές (μιας και κάποιοι από αυτούς διορίζονται δικαστικοί αντιπρόσωποι) και στο παραδίπλα Post γίνεται μια (έντονη θες; έντονη ) κουβέντα για ένα πολιτικό ζήτημα π.χ. μια απόφαση της κυβέρνησης για αφαίρεση δικηγορικής ύλης, ΑΔΙΑΦΟΡΟ θα του είναι, και μπορεί να να ξινιστεί και να πει, αχ γιατί μιλάνε για πολιτικά;;;;;...μου χαλάνε την αύρα! Δηλαδή μόνο εμένα μου φαίνεται λογικό επί πανδημίας επί παραδείγματι που έκλεισαν όλα τα "μαγαζιά" και οι επαγγελματίες μουσικοί έμειναν άνεργοι, να μην μπουν κάποιοι να το συζητήσουν;. εγω δεν έχω πρόβλημα με τα πολιτικά Λάκη. Τα προσπερνάω Αλλά πως να το κάνουμε βλέπω ότι δεν βοηθάνε. Αντιθέτως κόβουν την όρεξη του αλλουνού. Αν ξεκινήσει θέμα για τους doors πχ και συζητάμε και στο δρόμο βγει ο αλ6ς και μετά από 3 σελίδες Μορισον έχουμε 13 πλεύση, εγώ έχω γίνει Λούης από την 4. Μαζί και άλλοι 10 σοβαροί εδώ μέσα. Δεν θα πω ότι εσύ κι ο Κώστας δεν είστε σοβαροί, σας ξέρω καλά, αλλά δεν το μπορώ αυτό. Καθημερινά. Τα άλλα τα είπαμε, mea culpa. Ας πρόσεχα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Αλλά πως να το κάνουμε βλέπω ότι δεν βοηθάνε. Αντιθέτως κόβουν την όρεξη του αλλουνού. Και εμένα μου κόβει την όρεξη να θέλει κάποιος απαγορεύσεις γιατί του κόβεται η όρεξη......και φαύλος κύκλος. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Και εμένα μου κόβει την όρεξη να θέλει κάποιος απαγορεύσεις γιατί του κόβεται η όρεξη......και φαύλος κύκλος. κοίτα, κανονικά απαγορεύονται. Αλλά θα σου πω το άλλο. Πριν από ένα χρόνο πανω κάτω, τα πολιτικά σκαγανε μύτη και έληγαν μετά από 4-5 ποστ. Δεν κάνω λάθος. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε κοίτα, κανονικά απαγορεύονται. Αλλά θα σου πω το άλλο. Πριν από ένα χρόνο πανω κάτω, τα πολιτικά σκαγανε μύτη και έληγαν μετά από 4-5 ποστ. Δεν κάνω λάθος. Ε και; Τότε έληγαν μετά από 4-5, τώρα λήγουν μετά από 6-7......πριν έληγαν μετά από 20-22.....that's life. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Οι μεγαλυτεροι καυγαδες IMHO δεν εγιναν ουτε για πολιτικα, ουτε για ιστορικα ουτε για κοινωνικα θεματα Εγιναν για αμιγως μουσικα ζητηματα, τα γνωστα, PC η Mac, ταστιερα rosewood η maple, shred vs blues, analog vs digital κλπ. Για αυτο αλλωστε και υπηρχε ενιοτε χερουκλα σε νεα μελη αν πηγαιναν να ανοιξουν παρομοιο θεμα, διοτι η καταληξη θα ηταν δεδομενη. Ο καυγας ειναι οτι πιο συνηθισμενο στα forum, λογω του εκρηκτικου συνδυασμου γραπτου λογου- ασφαλους αποστασης- παρουσιας τρολ, βαζουμε και τον παραγοντα ελληναρισμου που, κακα τα ψεματα, ειναι σε καποιο βαθμο στο αιμα ολων μας και δενει το γλυκο. Το να μοιραζεις μπανια αβερτα ειναι η μονη λυση αν δε θελεις καυγαδες, δεν ειναι θεμα θεματος Επεξεργασμένο 13 Ιουνίου 2023 από manosx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LK είπε Και ο @Superfunk το παραέκανε με τις τελεκαστερ και τώρα και τότε και νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων . Να μπανάρουμε και αυτές τις κουβέντες αν είναι. Άντε αγόρι μου, επιτέλους και κάποιος άλλος το είπε εκτός από μένα. Αν το κάνεις αυτό, δεν θα ξαναπώ κακή κουβέντα για τελεκάστερ εδώ μέσα. Ούτε καλή θα πω βέβαια. Επεξεργασμένο 13 Ιουνίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, manosx είπε Οι μεγαλυτεροι καυγαδες IMHO δεν εγιναν ουτε για πολιτικα, ουτε για ιστορικα ουτε για κοινωνικα θεματα Εγιναν για αμιγως μουσικα ζητηματα, τα γνωστα, PC η Mac, ταστιερα rosewood η maple, shred vs blues, analog vs digital κλπ. Για αυτο αλλωστε και υπηρχε ενιοτε χερουκλα σε νεα μελη αν πηγαιναν να ανοιξουν παρομοιο θεμα, διοτι η καταληξη θα ηταν δεδομενη. Ο καυγας ειναι οτι πιο συνηθισμενο στα forum, λογω του εκρηκτικου συνδυασμου γραπτου λογου- ασφαλους αποστασης- παρουσιας τρολ, βαζουμε και τον παραγοντα ελληναρισμου που, κακα τα ψεματα, ειναι σε καποιο βαθμο στο αιμα ολων μας και δενει το γλυκο. Το να μοιραζεις μπανια αβερτα ειναι η μονη λυση αν δε θελεις καυγαδες, δεν ειναι θεμα θεματος οι καυγάδες γίνονταν για ξύλα και πληκτρα και γκρουπ. Αλλα οι εκτροχιασμοί των πολιτικών που γίνονται την τελευταία χρονιά είναι άνευ προηγουμένω. Για το ότι θα γίνονται καυγάδες γι τα ξύλα το γουστάρω. Το άλλο όχι. Χανω το νόημα. για τα μπάνια συμφωνώ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε για τα μπάνια συμφωνώ Εκ του ασφαλούς συμφωνείς και για αυτα. Μια απλή υπόμνηση των κανονισμών είχα κάνει κάποτε σε ένα μέλος, και μάλιστα σε ύφος "μην παρεξηγηθεί το παιδί και το στεναχωρήσουμε και μας πάθει και κάτι", και η δική σου "παρέμβαση" ήταν "¨οχι -όχι-οχι- ΟΧΙ μην φύγεις -πως το ελέγανε δεν θυμόυμαι - και κάνε το κορόιδο" (λες και του πε κάνεις να φύγει). Μια ΜΑΜΗΜΕΝΗ απλή υπόμνηση......και μου χε σούρει και τα εξ αμάξης αν θυμάσαι ......πλάκα μας κάνεις τώρα, που μας βγήκες υπέρμαχος του σκληρού μοντερέσιον . 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις