Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 30 λεπτά πριν, Nekkon είπε οπαδός της Southampton; Θέλω να πω ότι παιδιόθεν υποστηρίζω Southampton , αλλά φέτος μας πήρε και μας σήκωσε... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Nekkon είπε Κοίτα, στα 1000 rep παίρνεις μια tele όπως όλοι οι προύχοντες του noiz. Όταν όμως φτάσεις υπέρτατα επίπεδα rep (βλέπε Φιούζιος), τότε δικαιούται και μια Samick δεν θέλω τελε, θέλω να ξέρω αν εξιχνίασα το μυστήριο 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, Άγιος είπε Προσπαθώ να καταλάβω γιατί ο λογαριασμός μου δεν μετράει reputation, πρέπει να είμαι σε αντίστοιχη φάση με νέο μέλος - πρώτη ανάρτηση, κάποια on hold επιλογή που έχουν οι διαχειριστές προφανώς, δεν καίγομαι για το reputation απλά να ξέρω τι γίνεται, μια που το θέμα που άνοιξα πριν κάνα μήνα έμεινε αναπάντητο Ειναι επειδη εχεις adblock 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Άγιος είπε δεν θέλω τελε Που'σαι ρε @Terry RoscoeBeck5, αυτά τα πιάνουμε με τη μία 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, manosx είπε Ειναι επειδη εχεις adblock Μάνο πλάκα κάνεις ή έχεις πληροφόρηση εκ των έσω ? kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Nekkon είπε Που'σαι ρε @Terry RoscoeBeck5, αυτά τα πιάνουμε με τη μία Γιατί, τι είπε ο άνθρωπος; Μια φωνή λογικής σε μια άβυσσο influencers 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 @Άγιος Από ο,τι έχω παρατηρήσει, reputation (πλέον) δίνουν τα "Συμφωνω" και "Ευχαριστώ". Τα likes όχι. Εκτός αν υπάρχει τίποτα του στυλ στα 10 likes --> 1 reputation. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, mpamps είπε reputation 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αυτό το reputation δεν είναι για όλους. Θέλει πολλά beefs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, mpamps είπε @Άγιος Από ο,τι έχω παρατηρήσει, reputation (πλέον) δίνουν τα "Συμφωνω" και "Ευχαριστώ". Τα likes όχι. Εκτός αν υπάρχει τίποτα του στυλ στα 10 likes --> 1 reputation. δώσε ένα συμφωνώ στο σχόλιο μου ''δεν θέλω τελε'' 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις