Nekkon Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Άγιος είπε παρατηρώ ότι ο MarLog έχει λάβει 3 χαχα αλλά έχει 0 reputation Έχει κάνα χρόνο που θέλω να στο ρωτήσω, τόσα άκυρα έχουν πέσει, ντέφι να γίνει. Είσαι αυθεντικός άγιος ή απλά οπαδός της Southampton; 2 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Άγιος είπε παρατηρώ ότι ο MarLog έχει λάβει 3 χαχα αλλά έχει 0 reputation Τα χαχαχα δεν δίνουν reputation φίλως. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εγώ πάντως σου είπα αν θες κοτόσουπα... Να τα λες και αφτά! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Τώρα βρε Κώστα ξύνεις πληγές. Στους τσαμπουκάδες έπρεπε να το βάλεις αυτό. Δεν μου λες? Εσύ ήσουν που θα ξάπλωνες? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Του έκανα και like και πάλι 0 reputation έχει είμαι αυτοανακηρυχθεντας Άγιος kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Αξιότιμα μέλη, φίλοι πουρουπουπούδες και λοιποί κανάγιες... Προειδοποίηση στο μέλος @cos_dr Πέσε να ξαπλάρεις καθότι αρρωστούλης και άσε την ανάπτυξη στη ησυχία της. Σε αντίθετη περίπτωση 14 ημέρες ban από το ΑΙ σύστημα μπαναρίσματος που έχει αναπτύξει η ομάδα IT του φόρουμ, Αφτά... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Άγιος είπε Του έκανα και like και πάλι 0 reputation έχει Και εσύ θέλεις να αποκτήσει "φήμη" απ' την αρχή? Κάνε του καμιά 10αριά like να δούμε. Αλλά πρέπει να περάσει πρώτα από την διαδικασία μύησης. Αν αντέξει ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τώρα βρε Κώστα ξύνεις πληγές. Στους τσαμπουκάδες έπρεπε να το βάλεις αυτό. Δεν μου λες? Εσύ ήσουν που θα ξάπλωνες? Σηκώθηκα λίγο και θα ξαναξαπλώσω 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αξιότιμα μέλη, φίλοι πουρουπουπούδες και λοιποί κανάγιες... Προειδοποίηση στο μέλος @cos_dr Πέσε να ξαπλάρεις καθότι αρρωστούλης και άσε την ανάπτυξη στη ησυχία της. Σε αντίθετη περίπτωση 14 ημέρες ban από το ΑΙ σύστημα μπαναρίσματος που έχει αναπτύξει η ομάδα IT του φόρουμ, Αφτά... Μην με τιμωρείτε. Για τα δάση μας το κάνω να ευαισθητοποιηθούμε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εσύ ήσουν που θα ξάπλωνες? Ξάπλωσε, αλλά το λιοντάρι δεν παύει να είναι λιοντάρι όταν ξαπλώνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Και εσύ θέλεις να αποκτήσει "φήμη" απ' την αρχή? Ο @MarLog νομίζω ότι δεν έχει κάνει "κανονική" εγγραφή, καθώς τα post του θέλουν έγκριση. Πιθανώς για αυτό να μην μπορεί να αποκτήσει φήμη. ΜarLog εγγράψου "κανονικά". 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις