Άγιος Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Ο adblocker προσφέρει μια ποιότητα περιήγησης που άπαξ και γνωρίσεις δύσκολα αποχωρίζεσαι, είμαι με τον dimsonic σε αυτό, το λάθος του είναι ότι νομίζει πως αποκτάς το δικαίωμα να διατυμπανίζεις ότι χρησιμοποιείς adblocker όταν είσαι πολύ ενεργός στο φόρουμ, από ότι φαίνεται δεν πάει έτσι Από την άλλη, σε ένα δυτικό forum που παρακολουθώ ο admin έχει ομολογήσει ότι χρησιμοποιεί ublock origin γιατί έτσι κάνουν όλοι, και γελάγανε όλοι και αυτός μαζί, εντάξει άλλη κουλτούρα kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Σαν να λέμε, πρέπει να είσαι πείστης. Πειστικός. Δεν είσαι καλός αρθρογράφος μου φαίνεται. Άλλο υποννοούσες και μου κάνεις λίγο για τρολογράφος. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Τι έγινε ρε παιδιά, σε αυτό το section κάνουμε come out οσοι χρησιμοποιούμε ad-blocker? Υπάρχει ανάλογο thread για Privacy Badger, Cookie Autodelete, DecentralEyes κοκ., για να ξέρω που θα βγάλω τα εσώψυχα μου... 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, cos_dr είπε Δεν είσαι καλός αρθρογράφος μου φαίνεται. Άσε ρε πείστη μου. Το "πειστικός" είναι επίθετο, θέλει και ουσιαστικό που να προσδιορίζει δίπλα. Το "πείστης" είναι ουσιαστικό, και στέκεται μια χαρά μόνο του. Είναι σαν το "σφίχτης", δεν λέμε "σφιχτικός". Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Το "πείστης" είναι ουσιαστικό, και στέκεται μια χαρά μόνο του. Δεν υπάρχει επίσημα ουσιαστικό "πείστης" στην ελληνική γλώσσα από ότι γνωρίζω και είμαι εξαιρετικός στα νέα ελληνικά, στην έκθεση κλπ. Αριστούχος θα έλεγα. Το επινόησες και έτσι όπως το χρησιμοποίησες για να με κουωτάρεις. υπονόησες αθυροστομία με χιουμοριστική όμως ξεκάθαρα πρόθεση. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Δεν υπάρχει επίσημα ουσιαστικό "πείστης" στην ελληνική γλώσσα από ότι γνωρίζω Μια χαρά υπάρχει, απλά από μικρός είχα πρόβλημα στην ορθογραφία, και μπορεί να μην το έγραψα σωστά. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε είμαι εξαιρετικός στα νέα ελληνικά, στην έκθεση κλπ. Αριστούχος θα έλεγα. (γκουχ-NEEEEERD-γκουχ) Σερνεται πολλή ινφλουέντζα εδω πέρα μέσα, ο λαιμός μου... Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2023 από Freedom 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Freedom είπε (γκουχ-NEEEEERD-γκουχ) Σερνεται πολλή ινφλουέντζα εδω πέρα μέσα, ο λαιμός μου... Προσπαθεί να σε πείσει. Κάνει πειστιές δηλαδή. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Freedom είπε (γκουχ-NEEEEERD-γκουχ) Σερνεται πολλή ινφλουέντζα εδω πέρα μέσα, ο λαιμός μου... Μην με πλησιάζετε πολύ γιατί κολλάει μέσω διαδικτύου. Ανοίξτε κανα παράθυρο παραπάνω στον browser σας να μπει φρέσκος διαδικτυακός αέρας. χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχα Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2023 από cos_dr 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Προσπαθεί να σε πείσει. Κάνει πειστιές δηλαδή. Κοιτάω γύρω μου, και βλέπω παντού πείστηδες... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις