Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή πορείας....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κυρ Στεφανος κ dimsonic στην ιδια προταση, ειδικα απο τη στιγμη που ειδες πως ο dim θιχτηκε απο την αντιμετωπιση, ειναι λες και το κανεις επιτηδες παντως.. 🙂

Καταλαβαινω πως το λες αλλιως, αλλα βρηκες το πιο ακυρο παραδειγμα

Επεξεργασμένο από vrasidas27

Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
22 λεπτά πριν, Kanimothrios είπε

Η αξία της συμμετοχής κάθε μέλους, ορίζεται από την εκάστοτε αξιολόγηση από τα μέλη και τους επισκέπτες και όχι από τον αριθμό των posts ή των threads που ανοίγει.

Όχι ότι ο dimsonic είναι ίδια περίπτωση,αλλά μιας και έχεις τα χρονάκια σου εδώ μέσα, θυμήσου λιγάκι τον κύριο Στέφανο που άνοιγε κάθε δεύτερη μέρα thread και την "προσφορά" του στη θεωρία της μουσικής..

Ας μην είμαστε τόσο υπερευαίσθητοι ολόκληροι μαντραχαλάδες.

Ναι, μπορεί να γράψουμε ένα ποστ, να κάνουμε ένα cover,κ.λ.π. που το θεωρούμε καλό και να πάει άπατο..

Ο ίδιος ο dimsonic είχε γράψει ότι από το Tarkus είχε μεγαλύτερες προσδοκίες περί ανταπόκρισης,

το ίδιο πιστεύω πως προσδοκούσε και με την παρουσία του εδώ.

Επίσης ας αποφεύγονται οι δευτερολογίες, με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο με την προηγούμενή μας τοποθέτηση.

Δεν είναι ο κόσμος χαζός που δεν μας καταλαβαίνει, απλά παίζει να μην συμφωνεί με την αρχική μας τοποθέτηση.

Τέλος, το να θέλεις να έχεις την τελευταία λέξη σε μία internetική "κόντρα" του κwλου

ή να ψάχνεις κάποια δικαίωση, δεν....Απλά δεν...

Πραγματικά απορώ που ένα τέτοιο thread έπιασε τόσες σελίδες..

Που να είχαμε και καραντίνα..

Σε ευχαριστώ για τις παραινέσεις αλλά επειδή είμαι ολόκληρος μαντράχαλος, μάλλον μου είναι περιττές.

Φαντάζομαι ότι δεν προσδοκας κάποια απάντηση στην οποία θα χρειαζόταν να σου εξηγήσω γιατί τα κατάλαβες όλα απ' την πρώτη μου τοποθέτηση.

Το γιατί βέβαια είσαι εκτός θέματος σε ότι αφορά αυτό το thread, αλλά ακόμη και στην απάντηση του σημείου του ποστ μου που κουοταρεις, είναι λίγο παράξενο...

Τέλος πάντων δε θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου, για να μην ανοίξει καμία κόντρα του κώλου και τρέχω να προλάβω να πω τον τελευταίο λόγο. Καλό σου βράδυ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου