Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή πορείας....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru
1 ώρα πριν, dimsonic είπε

η έξτρα ζάχαρη χρεώνεται. 

σε ενδεχόμενο άρνησης πληρωμής του Λάκη του επιπλέον ποσού, το post στο noiz γίνεται δεκτό στο δικαστήριο σαν αποδεικτικό στοιχείο;... να ξέρομεν δηλαδής γιατί ποτέ δεν ξερς που θα μας χρησιμεύσουν τα γραφόμενά μας εδώ...😎

• Χαχα 1

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, npap είπε

ποτέ δεν ξερς που θα σου χρησιμεύσουν τα γραφόμενά μας εδώ...😎

Έχεις το δικαίωμα να μην μιλήσεις, ότι πεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου στο δικαστήριο.

• Χαχα 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε

Συγγνώμη ρε παιδιά, να καταλάβω κι εγώ, γιατί με τις αναγωγές χάθηκα.

Δηλαδή ο dim είναι ερασιτέχνης μουσικός και ο Γιάννης είναι ο μαγαζάτορας που βάζει live?

Και πάει να πλερωθεί ο dim και του λέει ο Γιάννης "δεν σε πλερώνω ρε, αυτά που παίζεις δεν στέκονται επαγγελματικά, σε καμία πίστα δεν θα σε πλερώνανε γι' αυτά", κι ο dim του λέει "εγώ σου φέρνω κόσμο και κρατάω ζωντανό το μαγαζί", και του λέει ο Γιάννης "εσύ δεν παίζεις μουσική εδώ, την μελέτη σου κάνεις, το μαγαζί κρατιέται απ' τα ποτά που πουλάω", και μετά του λέει ο dim "αν δεν έφερνα εγώ κόσμο παίζοντας, δεν θα πούλαγες τα ποτά ασούμε" και του απαντάει ο Γιάννης "τώρα τι θες να σου πω να πλερώσεις κι εσύ τα ποτά?" και τότε ο dim διαμαρτυρήθηκε και μπήκε ο LK και ζήτησε να δει τα συμφωνητικά και του είπε ο dim ότι είναι προφορικά αλλά ο Γιάννης είπε ότι δεν υπάρχει ανάλογη συμφωνία, και τότε ....

Εγω δε συμφωνω με τον παραλληλισμο κ το εγραψα

Πηρα το ερωτημα του kpeyου σαν κυριολεκτικο κ ειπα την αποψη μου. 

Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach

• Moderator
18 λεπτά πριν, LK είπε

@kpeyos

Το έχω απαντήσει όλα αυτα.

Παραμένεις όμως στο νομικίστικο κομμάτι του θέματος. Άρα αν επάγω το συμπέρασμα ότι για σένα ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, θα είμαι σωστός; 

7 λεπτά πριν, LK είπε

Την αγένεια που την είδες ακριβώς.

Σου είπα ότι από άποψη νομικού ενδιαφέροντος ή πλαίσιου (όπως λες) αυτή ακριβώς την περίπτωση κλήθηκες να αντιμετωπίσεις....του "Γιωργάκη".

Θα μπορούσες να πεις στην είσοδο "ότι εγώ είμαι μέλος της μπάντας και δεν συμφωνήθηκε να πληρώσω εισιτήριο _ παρακαλώ ενημερώστε τον οργανωτή". Το ότι κουβαλήσεις ή το ότι θα παίξεις είναι μέρος της συμφωνίας σας την οποία αποδέχθηκες.

Όχι, εδώ υπήρξε παρεξήγηση. Δεν αναφέρομαι σε κάποια αγένεια από εσένα. Ίσα ίσα, νομικίστικα ξενομικίστικα θα μπορούσε να έχει δωθεί εξαρχής μια τέτοια απάντηση και να κλείσει το θέμα χωρίς πολλά. Δε θα ασχολούμουν ούτε εγώ σε αυτή την περίπτωση. 

3 λεπτά πριν, kpeyos είπε

ι για σένα ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, θα είμαι σωστός; 

γιατί, δεν είναι?

Είναι δυνατόν κάτι να είναι νόμιμο και να μην είναι και ηθικό?

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Μόλις τώρα, cos_dr είπε

γιατί, δεν είναι?

Τι θα πει "ηθικό"?

Freud-Σαντές

• Moderator
1 λεπτό πριν, kpeyos είπε

Παραμένεις όμως στο νομικίστικο κομμάτι του θέματος. Άρα αν επάγω το συμπέρασμα ότι για σένα ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, θα είμαι σωστός; 

Θα είσαι σωστός όταν εσύ πάψεις να είσαι αγενής.

Διοτι,όχι ότι προσβάλλομαι, αλλά εγώ είμαι νομικός και τοποθετούμαι νομικά... όχι νομικιστικα.

Θα δεχόμουν τον όρο (νομικιστικα)  αν σου χα,  κατόπιν προηγούμενης μας συμφωνίας , δώσει το οκ να κάνεις πλάκα με την επιστήμη μου.

Δες στο δίνω το οκ.... διότι εσύ επικαλείσαι "αγένεια", χωρίς να υφίσταται, όταν δεν συμφωνουν μαζί σου.

Είπες ότι ασχολείσαι με τα ναυτιλιακά.Εγω δεν σε είπα ότι ασχολείσαι με βαρκούλες π.χ.

Ήρεμα παιδιά, ήρεμα τώρα, τελείωσε εντάξει, δεν τρέχει τίποτα. :classic_tongue:

Επεξεργασμένο από fusiongtr

Freud-Σαντές

5 λεπτά πριν, cos_dr είπε

γιατί, δεν είναι?

Η ηθικη ειναι προσωπικο ζητημα κ συνολο προσωπικων πεποιθησεων . Η δικη μου μπορει να ειναι διαφορετικη απο τη δικη σου. Για την ακριβεια η δικη μου αυριο μπορει να ειναι διαφορετικη απο τη δικη μου χτες.

Το νομικο πλαισιο (αν κ αυτο μπορει να αλλαξει) αφορα κ ειναι ιδιο για τους παντες 

Επεξεργασμένο από vrasidas27
  • Συμφωνώ 1

Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου