Άγιος Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Εντάξει δεν είμαι μπαναρισμενος, δουλεύει με το +1 γράψτε λάθος kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Γίνεται συμπληρωματική χωρίς πρόστιμο αν το ποσό του επιπλέον φόρου που προκύπτει δεν υπερβαίνει τα 100 ευρώ. Τώρα θα μας μάθεις τη δουλειά μας; Δες εγκύκλιο @Yannis Methenitis 234α/2005 και κοινή υπ' αριθμ 47/2006 απόφαση @harilatron με @Terry RoscoeBeck5 κατ εξουσιοδότηση της ως άνω εγκυκλίου. Ήμαρτον! Χώθηκα εγώ στις Πολιτικές Απόφασειςτου 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ; Εκεί σε ακούμε. 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Άγιος είπε Εντάξει δεν είμαι μπανιαρισμενος... Αυτά έχουν οι μακροχρόνιες καταλήψεις. Σε ποια συλλογικότητα είπαμε ανήκεις? Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2023 από Waterfall-K mk2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Αυτά έχουν οι μακροχρόνιες καταλήψεις. Σε ποια συλλογικότητα είπαμε ανήκεις? Δεν ανήκω σε καμιά συλλογικότητα αλλά δεν καταλαβαίνω και το πνεύμα του σχολίου σου ρε φίλε, καντο πιο λιανά γιατί είναι και αργά kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Άγιος είπε ...καντο πιο λιανά γιατί είναι και αργά... Λέω να μην στο κάνω λιανά, γιατί είναι και αργά αλλά και γιατί το να εξηγείς τα αστεία σου δεν έχει νόημα. Αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά πάντως θα καταλάβεις το αστείο. Αν όχι, δεν τρέχει και τίποτα, ακόμα ένα αστείο ήταν και πέρασε. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 39 λεπτά πριν, LK είπε Τώρα θα μας μάθεις τη δουλειά μας; Δες εγκύκλιο @Yannis Methenitis 234α/2005 και κοινή υπ' αριθμ 47/2006 απόφαση @harilatron με @Terry RoscoeBeck5 κατ εξουσιοδότηση της ως άνω εγκυκλίου. Κάτσε φίλος να δω αν τα λες σωστά... Έχω τον ex admin εδώ και θα σε τσεκάρω. 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 39 λεπτά πριν, LK είπε Τώρα θα μας μάθεις τη δουλειά μας; Δες εγκύκλιο @Yannis Methenitis 234α/2005 και κοινή υπ' αριθμ 47/2006 απόφαση @harilatron με @Terry RoscoeBeck5 κατ εξουσιοδότηση της ως άνω εγκυκλίου. Ήμαρτον! Χώθηκα εγώ στις Πολιτικές Απόφασειςτου 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ; Εκεί σε ακούμε. Δεν φτάνει που αυξάνονται οι τιμές. Μειώνουν και τις συσκευασίες. Και δςν μιλάει κανείς. Αμα όμως πει κάποιος πως ένας αρθρογράφος καλό είναι να έχει βγάλει ΙΕΚ ή κα έχει πάει πανεπιστήμιο γισ να καταλάβει τι είναι άποψη και γεγονός, πέφτουν όλοι να τον κατασπαραξουν. Χαχαχαχαχα 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Λέω να μην στο κάνω λιανά, γιατί είναι και αργά αλλά και γιατί το να εξηγείς τα αστεία σου δεν έχει νόημα. Αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά πάντως θα καταλάβεις το αστείο. Αν όχι, δεν τρέχει και τίποτα, ακόμα ένα αστείο ήταν και πέρασε. ρε χωρατατζή εμένα λες αμπανιάριστο που λάμπω? χαχαχα άντε καλό σας βράδυ παίδες 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Άγιος είπε άντε καλό σας βράδυ παίδες Γεια σου ρε Άγιε! Καλό βράδυ! *Φεύγει* Άγιο είχαμε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Ali Barout είπε *Φεύγει* Δεν είναι τυχαίο που φεύγει πάντα τέτοια ώρα, μόλις βραδιάσει για τα καλά δηλαδή. Τέτοια ώρα συνήθως βγαίνει ο komis dracoulas και αρχίζει να ποστάρει, οπότε καταλαβαίνεις... 4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις