fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Άγιος είπε δώσε ένα συμφωνώ στο σχόλιο μου ''δεν θέλω τελε'' Έδωσα εγώ. Σιγά μην συμφωνούσε ο Μπάμπης. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Έδωσα εγώ. Σιγά μην συμφωνούσε ο Μπάμπης. Με έσωσες Στρατό. Δεν έκανε click το mouse με τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, mpamps είπε Δεν έκανε click το mouse με τίποτα. Να πάρεις άλλο. Αφτό έχει χαλάσει μάλλον. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 36 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ο @MarLog νομίζω ότι δεν έχει κάνει "κανονική" εγγραφή, καθώς τα post του θέλουν έγκριση. Πιθανώς για αυτό να μην μπορεί να αποκτήσει φήμη. ΜarLog εγγράψου "κανονικά". Εντάξει - έχω και ένα γιουκαλίλι που δεν το δήλωσα - το παραδέχομαι - πως υποβάλλω συμπληρωματική; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Να πάρεις άλλο. Αφτό έχει χαλάσει μάλλον. Μόλις πουλήσω την Tele. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, mpamps είπε Μόλις πουλήσω την Tele. 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, mpamps είπε Μόλις πουλήσω την Tele. Για τσέκαρε μήπως φταίει το mouse pad. Αυτό έχεις? 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Άγιος είπε δώσε ένα συμφωνώ στο σχόλιο μου ''δεν θέλω τελε'' Δε θα φαμε permaban για σενα φιλως 14 λεπτά πριν, mpamps είπε @Άγιος Από ο,τι έχω παρατηρήσει, reputation (πλέον) δίνουν τα "Συμφωνω" και "Ευχαριστώ". Τα likes όχι. Εκτός αν υπάρχει τίποτα του στυλ στα 10 likes --> 1 reputation. Κατσε να στα εξηγησω εγω: Στις 10 διαφημισεις που βλεπεις παιρνεις +1 reputation Αν μπεις μεσα στη σελιδα της διαφημισης + 5 reputation Αν αγορασεις και το προιον +20 reputation Τελος, αν γραψεις μουσικη για την επομενη διαφημιση της εταιριας γινεσαι moderator 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, MarLog είπε Εντάξει - έχω και ένα γιουκαλίλι που δεν το δήλωσα - το παραδέχομαι - πως υποβάλλω συμπληρωματική; Συμπληρωματική χωρις πρόστιμο δεν γίνεται. Είσαι εκπρόθεσμος....σαν τον ΦΠΑ....Λυπάμαι. 100,00 €. Να σου στείλω IBAN? Υ.Γ. Νομίζω πρέπει να συμπληρώσεις ένα Minimum αριθμό Posts για να μην χρειάζεται από πριν έγκριση από Mods για να ποστάρεις. Δεν ξέρω πόσα. Περιμένω ενημέρωση από το υπουργείο . 2 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, LK είπε Συμπληρωματική χωρις πρόστιμο δεν γίνεται. Είσαι εκπρόθεσμος....σαν τον ΦΠΑ....Λυπάμαι. 100,00 €. Να σου στείλω IBAN? Υ.Γ. Νομίζω πρέπει να συμπληρώσεις ένα Minimum αριθμό Posts για να μην χρειάζεται από πριν έγκριση από Mods για να ποστάρεις. Δεν ξέρω πόσα. Περιμένω ενημέρωση από το υπουργείο . Γίνεται συμπληρωματική χωρίς πρόστιμο αν το ποσό του επιπλέον φόρου που προκύπτει δεν υπερβαίνει τα 100 ευρώ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις