cos_dr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Πρέπει να βάλουμε συνδρομή 50 ευρώ το χρόνο τουλάχιστο. Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου πως άμα δεν τους κοστίζεις, δεν σε υπολογίζουν. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Πρέπει να βάλουμε συνδρομή 50 ευρώ το χρόνο τουλάχιστο. Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου πως άμα δεν τους κοστίζεις, δεν σε υπολογίζουν. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα Φίλος εγώ 50 αρικο για να διαβάζω για το ΚΚΕ δεν Διδώ . Το ημερολόγιο που βγάζει κάθε χρόνο....οκ να το πάρω...αλλά μέχρι εκεί. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Χάρισε μου τον soldano...Χάρισε μου τον soldano...Χάρισε μου τον soldano...ξεκόλλα απο τα LUFS,βρείτε τα και χάρισε μου τον soldano...Χάρισε μου τον soldano... 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, MGs είπε Χάρισε μου τον soldano...Χάρισε μου τον soldano...Χάρισε μου τον soldano...ξεκόλλα απο τα LUFS,βρείτε τα και χάρισε μου τον soldano...Χάρισε μου τον soldano... Υπάρχει και άλλος ενδιαφερόμενος να ξέρεις φίλως, και δεν μιλάω για μένα. Να κάνεις μπιφ με τον Βρασίδα, να δούμε ποιος θα νικήσει ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Βρασίδα μάθε άρπα...Βρασίδα μάθε άρπα...Βρασίδα μάθε άρπα...Βρασίδα μάθε άρπα... 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Υπάρχει και άλλος ενδιαφερόμενος να ξέρεις φίλως, και δεν μιλάω για μένα. Να κάνεις μπιφ με τον Βρασίδα, να δούμε ποιος θα νικήσει ασούμε. Στο άλλο θρεντ αυτά. Όχι εδώ. 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Στο άλλο θρεντ αυτά. Όχι εδώ. Εννοείται .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Δηλαδή μπορεί ο οποιοσδήποτε να αποχωρήσει όποτε του καπνίσει; Τι το περάσατε το Νοιζ κύριοι, αμέρικαν μπαρ; ΑΠΟΧΩΡΩ 1 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Εγώ αποχωρώ οριστικά διότι δεν πάει άλλο. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Άσχετα με τα όσα έχουν ειπωθεί εκατέρωθεν, θέλω να σταθώ στη λέξη που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης, "γεροπαράξενος". Είναι ένας όρος που χρησιμοποιούσα κ εγώ. Αλλά εδώ μέσα στο noiz έχω καταλάβει ότι είναι εσφαλμένος, υπάρχει σκέτο το "παράξενος". Πολλά άτομα με περνάνε 20-30+ χρόνια στην ηλικία, αλλά μου έχουν αποδείξει ότι το χάσμα των γενεών δεν ισχύει. Μπορώ με ορισμένους να περάσω καλύτερα από ότι με άλλους 30άρηδες. Επίσης ο άντρας δε μεγαλώνει ποτέ. Αλλάζει απλά τα παιχνίδια του. Παίζει προοδευτικά καθώς μεγαλώνει με αμαξάκια, με όπλα, με μπάλα, με PlayStation, με κάτι άλλο ανάμεσα στην κοιλιά και τα γόνατα του, με κιθάρα φτηνή, στη συνέχεια με telecaster, κλπ κλπ. Δεν αξίζει να χαλιόμαστε. Κ εγώ ξενερώνω με πολλά από όσα διαβάζω. Αλλά ρε φίλε... Κλάιν που λέμε και στη Σαλονίκη ασούμε. Χαλλλλλλαρά... Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις