Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Προφανώς εγω κάπου έχω λάθος στον τρόπο με τον οποιο βλέπω την συμμετοχή μου και οι υπόλοιποι είναι σωστοί. Η συμμετοχή σου είναι αυτή που είναι και καταρχήν υπάρχει επειδή το θέλεις εσύ (εθελοντικά το επέλεξες). Από τους υπόλοιπους εκτιμάται, κατά την κρίση του καθενός. Το άκομψο στη δική σου στάση, κατ΄εμέ , ήταν η "εκβιαστική" από μέρους σου απαίτηση να σε επιβεβαιώσουμε ή να σε διαψεύσουμε για τον αν εκτιμούμε το ίδιο τη συμμετοχή σου με εσένα. Αυτό το "ή μαζί μου ή με τους άλλους" δηλαδή, εμένα δεν μου αρέσει. 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Για να ειμαστε δικαιοι η απαντηση του yameth ηρθε στα ακολουθα λεγομενα σου Dimsonic Παράθεση Λεω αν καποιος πρεπει να βλεπει διαφημισεις αυτος ειναι ο επισκεπτης. Ο επισκέπτης μόνο βλεπει. Δεν συνεισφερει. Τα μελη στηριζουν με τη συμμετοχή τους ουτως ή αλλως Απο τη στιγμη λοιπον που 1ον) το 95% της κινησης ειναι απο αγγελιες 2ον) Τον επισκεπτη δεν τον αφορουν ουτε inside jokes στυλ τελεκαστερ, ουτε βιντεο που μπορει να βρει στο youtube, ουτε η αποψη μας για σημαντικα γεγονοτα στυλ spotify, αλλα καποια συγκεκριμενα τεχνικα ζητηματα και θεματα της μουσικης τεχνολογιας. 3) Οι διαφημισεις ειναι το μονο εσοδο του site, δεν υπαρχει συνδρομη για να διαβασει κανεις τα ορνιθοσκαλισματα μας, και αν κρινουμε και απο την επισκεψιμοτητα ουτε καποια τετοια διαθεση υπαρχει. Αρα τι μενει; Εχουμε ενα καφενε, που αραζουμε και τα λεμε, αν περασει κανας ξεκαρφωτος περαστικος θα του πουμε και αυτου να παρει τελεκαστερ, RME και modx , και τους καφεδες τους πληρωνουμε ρεφενε με τις διαφημισεις. Οταν βαζεις ενα βιντεο, η οταν βαζω εγω κατι, ειναι περισσοτερο μια αφορμη για κουβεντα στον καφενε, δεν ειναι κατι αλλο. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Το άκομψο στη δική σου στάση, κατ΄εμέ , ήταν η "εκβιαστική" από μέρους σου απαίτηση να σε επιβεβαιώσουμε ή να σε διαψεύσουμε για τον αν εκτιμούμε το ίδιο τη συμμετοχή σου με εσένα. Αυτό το "ή μαζί μου ή με τους άλλους" δηλαδή, εμένα δεν μου αρέσει. πάλι διαστρευλώνεις. που απαίτησα τέτοιο? Είπα ότι διαπιστωσα ότι η συμμετοχή μου δεν εκτιμάται και συνεπώς έλαβα το μήνυμα ότι κάνω κάτι λάθος. Το αλλάζω. τα άλλα είναι λόγια να λέμε. 3 λεπτά πριν, manosx είπε Οταν βαζεις ενα βιντεο, η οταν βαζω εγω κατι, ειναι περισσοτερο μια αφορμη για κουβεντα στον καφενε, δεν ειναι κατι αλλο. ακριβώς έρχεσαι στα λόγια μου. Είναι όμως η αφορμή να δημιουργηθεί κλίμα να έρθουν κι άλλοι. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε πάλι διαστρευλώνεις. που απαίτησα τέτοιο? Είπα ότι διαπιστωσα ότι η συμμετοχή μου δεν εκτιμάται και συνεπώς έλαβα το μήνυμα ότι κάνω κάτι λάθος. Το αλλάζω. τα άλλα είναι λόγια να λέμε. Να σου πώ γιατί μαλώσατε...γιατί παίζεις με τις λέξεις. Και τώρα αυτό κάνεις. Ωραία ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΣ.....προσπάθησες όμως να αποσπάσεις με αυτή σου τη διαπίστωση στήριξη . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, LK είπε Να σου πώ γιατί μαλώσατε...γιατί παίζεις με τις λέξεις. Και τώρα αυτό κάνεις. Ωραία ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΣ.....προσπάθησες όμως να αποσπάσεις με αυτή σου τη διαπίστωση στήριξη . με τις λέξεις παίζεις εσύ. απλά κοινοποίησα μια διαπίστωση. καλημέρες 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Δημήτρη κάνεις σαν drama queen ρε φίλε. Μαζεύεις υπογραφές υποστήριξης; Τι είναι αυτό; Ανοίγεις άλλο θέμα beef με μακρόσυρτες δηλώσεις, για να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο απέναντι μου. Είναι προφανές πως αυτό που σου λέει ο Λάκης δεν το κάνεις (να μπεις στα παπούτσια του άλλου) και αντ' αυτού οι άλλοι ειναι αυτόματα κακοί επειδή εσύ έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και δεν το κουνάς απο εκεί. Είπαμε... κάνε όπως νομίζεις. Όταν προτρέπεις όμως δημοσίως και όσους άλλους διαβάζουν (μιας και δεν το λες σε πμ) να κάνουν ότι κάνεις εσύ αφελώς, θα πάρεις και δημόσια απάντηση. Ότι... έχω προηγούμενα μαζί σου και γι αυτό και η "ανεξήγητη" επιθετική συμπεριφορά μου. Ξέρεις, όταν νομίζει κανείς πως ο άλλος για ανεξήγητους λόγους του "επιτίθεται" καταλήγει σε ένα συμπέρασμα. Οτι ο άλλος είναι τρελός ή ότι κάποια σκοτεινή συνωμοσία υφαίνεται από κακούς. Και συνεχίζει να μην καταλαβαίνει. Η στάση μου απέναντι σου ήταν πάντα ειλικρινέστατη και βασισμένη στα όσα έγραφες. Δεν είχα, ούτε έχω κάτι μαζί σου. Ουτε καν συναντηθήκαμε ποτέ. Και η ίδια στάση μου ισχύει με όλους. Είναι σίγουρο πως πολλές φορές μιλάω σοβαρότερα απο όσο σηκώνει μια περίσταση και μάλλον δεν έχω και χιούμορ όσο θα 'θελα. Μιλάω και γράφω έντονα και μ' αρέσουν οι ζωηρές συζητήσεις με τους φίλους μου. Αλλά κι εγώ αυτός είμαι. 65 χρονών μουλάρια είμαστε και οι δύο. Ας μην μείνουμε αγύριστα κεφάλια. Και δεν νομίζω να αφορά κανέναν άλλο η διαδικτυακή, διαπροσωπική μας σχέση για να της αφιερώνουμε ολόκληρες σελίδες. Χαλάρωσε και αν γουστάρεις δες και το Ferrari in-car στο Le Man για τις υπόλοιπες 5 ώρες του αγώνα που απομένουν. 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Εγώ λέω να θέσουμε το θέμα σε ψηφοφορία. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Δημήτρη κάνεις σαν drama queen ρε φίλε. πάντα με τον καλό το λόγο.... 6 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Χαλάρωσε και αν γουστάρεις δες και το Ferrari in-car στο Le Man για τις υπόλοιπες 5 ώρες του αγώνα που απομένουν. δεν βλέπω πλέον αυτοκίνητα. Μόνο vintage. Με πείσατε ότι κάνω κάτι λάθος. Αυτό το λάθος, δυστυχώς μου έτρωγε πολύτιμο χρόνο απο τη ζωή μου. Θα αναθεωρήσω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε Με πείσατε ότι κάνω κάτι λάθος. Αυτό το λάθος, δυστυχώς μου έτρωγε πολύτιμο χρόνο απο τη ζωή μου. Θα αναθεωρήσω Φαντάσου λοιπόν να πλήρωνες και συνδρομή.. Εκτός από τον χρόνο σου , θα έκλαιγες τώρα και τις παράδες σου. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2023 (Να δείτε που προσπάθησε να τον βάλει να βλέπεις 5 ώρες αυτοκίνητα που κάνουν κύκλους για να τον υπνωτίσει). ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις