σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ρε άντε από εκεί ... Κοιτα κατι τυπακια που ανοιγουν ενα θρεντ κ μετα φωναζουνε τους φιλους τους να μας κανουν ντα Ξανααφτυσταποδιαςρε 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Κοιτα κατι τυπακια που ανοιγουν ενα θρεντ κ μετα φωναζουνε τους φιλους τους να μας κανουν ντα Αμανήταν φίλος μου, θα έβριζε τις τελεκάστερ ασούμε. Αλλά έτσι είσαστε όλα τα συστημικά παπαγαλάκια. Βλέπετε παντού φαντάΖματα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Αμανήταν φίλος μου, θα έβριζε τις τελεκάστερ ασούμε. Αλλά έτσι είσαστε όλα τα συστημικά παπαγαλάκια. Βλέπετε παντού φαντάΖματα. Κανουμε ο,τι μπορουμε να κρατησουμε ζωντανο το θρεντ, αλλα δεν εχουμε κεφαλαιο να επενδυσουμε Φιουζιε Ή κανα ΕΣΠΑ.. Ειναι κ under το αλλο που παρακολουθουσα Ολα στραβα 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Το πουκάμισο σιδερώθηκε (thanks Helen), ο θερμοσίφωνας ζεστάθηκε, η μπανιέρα περιμένει. Ελπίζω τις πρωινές ώρες που θα γυρίσω να διαβάσω κάτι άξιο των ομηρικών καυγάδων του παρελθόντος. Αν όχι... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Μια φορά να ποσταρει κάποιος ένα καλό τραγούδι εδώ μέσα. Ακόμα και αν πετύχετε την μπάντα, το τραγούδι θα είναι το χειρότερο τους, παντελείς έλλειψη γούστου. Και το κορυφαίο είναι ότι τα βρίσκετε μεταξύ σας, σας αρέσουν ο ένας του άλλου αυτά που ποσταρετε, τι να πει κανείς, που να οφείλεται τόσο μαζεμένο κακό γούστο? απαιδευσιά ίσως 2 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Άγιος είπε Μια φορά να ποσταρει κάποιος ένα καλό τραγούδι εδώ μέσα. Ακόμα και αν πετύχετε την μπάντα, το τραγούδι θα είναι το χειρότερο τους, παντελείς έλλειψη γούστου. Και το κορυφαίο είναι ότι τα βρίσκετε μεταξύ σας, σας αρέσουν ο ένας του άλλου αυτά που ποσταρετε, τι να πει κανείς, που να οφείλεται τόσο μαζεμένο κακό γούστο? απαιδευσιά ίσως Να κοιτας την παρτη σου. Ολο οι αλλοι σου φταινε. Τι νομιζεις πως εισαι? Αγιος? 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Άγιος είπε Μια φορά να ποσταρει κάποιος ένα καλό τραγούδι εδώ μέσα. Ακόμα και αν πετύχετε την μπάντα, το τραγούδι θα είναι το χειρότερο τους, παντελείς έλλειψη γούστου. Και το κορυφαίο είναι ότι τα βρίσκετε μεταξύ σας, σας αρέσουν ο ένας του άλλου αυτά που ποσταρετε, τι να πει κανείς, που να οφείλεται τόσο μαζεμένο κακό γούστο? απαιδευσιά ίσως Nice try, αλλά...λίγη. Είσαι σε καλό δρόμο πάντως. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, cos_dr είπε Οι συγχορδίες που παίζεις είναι δύσκολες, περίεργες σε ΜΙΣΩ σε φθονώ και εύχομαι τα ηχεία Creative T20 II του @trolley να καούν, να μην παίζει το ένα και το άλλο να "γρατζουνίζει"!!!! Δεν μου έχει ξανατεθεί τέτοιο πράγμα...βρε... δεν τα έχω αυτά τα ηχεία... 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, trolley είπε Δεν μου έχει ξανατεθεί τέτοιο πράγμα...βρε... δεν τα έχω αυτά τα ηχεία... Είναι καλά πάντως για multimedia χρήση. Τα πήρα επειδή τα είχε βγάλει το plaisio προσφορά, σχεδόν τσάμπα και γιατί είχαν καλές κριτικές, γιατί τα ήθελα να συνδέω το tablet, όχι τόσο το pc αν και το έχω παράλληλα συνδεδεμένο, δέχονται 2 αναλογικές πηγές και δεν είναι άσχημα άμα τα ρυθμίσεις λίγο και έχουν ωραίο design και εδώ όμως δεν είπαμε να κάνουμε τσαμπουκάδες? Βρίστε με, όλοι, πείτε πως νιώθετε για εμένα, προσβάλλετέ με θέλω να βγάλετε τσαμπουκα. Τη βρίσκω!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, Άγιος είπε Μια φορά να ποσταρει κάποιος ένα καλό τραγούδι εδώ μέσα. Ακόμα και αν πετύχετε την μπάντα, το τραγούδι θα είναι το χειρότερο τους, παντελείς έλλειψη γούστου. Και το κορυφαίο είναι ότι τα βρίσκετε μεταξύ σας, σας αρέσουν ο ένας του άλλου αυτά που ποσταρετε, τι να πει κανείς, που να οφείλεται τόσο μαζεμένο κακό γούστο? απαιδευσιά ίσως (τσίμπησα)Αν μαζέψει κάποιος 40 - 50 tracks απο εδώ μέσα,φτίαξει 3 - 4 γκρούπ από μέλη, με διαφορετικό ύφος το κάθε ένα και τα πάει σε ένα στούντιο να τα ηχογραφίσει σωστά,με έναν καλό παραγωγό,παίζει να έχει από τις καλύτερες συλλογές που κυκλοφόρισαν ποτέ σε αυτήν την χώρα.Απλά πρέπει ακριβώς να έχεις άριστη μουσική αντίληψη η να το έχεις κάνει επαγγελματικά για να δείς αυτό. Και βρές ένα όνομα όπως όλοι οι άγιοι,να ξέρουμε πότε γιορτάζεις.Βρέ γιούφτο,το κέρασμα σκέφτηκες όταν έφτιαχνες το προφίλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση