fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 32 λεπτά πριν, cos_dr είπε Δεν είσαι fusion Δεν ξέρεις κιθάρα Οι συγχορδίες που παίζεις είναι δύσκολες, περίεργες σε ΜΙΣΩ σε φθονώ Ότι θέλεις, μόνο μην με δείρεις. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ότι θέλεις, μόνο μην με δείρεις. Θα σε δείρω, δεν με νοιάζει. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ότι θέλεις, μόνο μην με δείρεις. Φιλαρακι γιατι το φλαη το φορας αναποδα? Παοκτζης εισαι μηπως? 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Σωραιος Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Είναι γεγονός ότι η εγκληματικότητα στο noiz τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Θέλω να ανοίξω thread και φοβάμαι μην μου την πέσουνε, και με αρχίσουνε στις γρήγορες. Εκεί φτάσαμε κύριοι. Που θα πάει αυτό? Θα φοβόμαστε ακόμα και να ποστάρουμε? Που είναι η αστυνομία να μας προστατεύσει? Που είναι ο @LK? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Εγώ νόμιζα το θέμα είναι για τσαμπουκάδες ταστιέρας....ινλέις ασούμε. 2 1 https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, mkm είπε Εγώ νόμιζα το θέμα είναι για τσαμπουκάδες ταστιέρας....ινλέις ασούμε. Εσυ τωρα τι θες κ μιλας? Ε? Ε? Ο Φιουζιος σε εβαλε? 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Ο Φιουζιος σε εβαλε? Ρε άντε από εκεί ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση