ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Λέγε που εισαι να έρθω, σε κανα δυο τρεις μέρες μόνο σε παρακαλώ γιατί δεν νιώθω καλά, μου ανεβαίνει πάλι ο πυρετός, παω στο κρεβάτι και μου φωνάζουν πως είναι έτοιμο το τσάι. Τώρα με προκαλείς μπαμπέση που είμαι άρρωστος? αχχχχχ να γίνω καλά μονάχα. αχαχαχαχαχαχαχαχα Αστο ρε Κωστή, πες μου εσύ που είσαι να σου κάνω επίσκεψη...θα σου φέρω κοτόσουπα και τουλούμπες...και μετά θα σε λερώσω... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Freedom είπε Αστο ρε Κωστή, πες μου εσύ που είσαι να σου κάνω επίσκεψη...θα σου φέρω κοτόσουπα και τουλούμπες...και μετά θα σε λερώσω... Θα λερωσει το σπιτι σου κουβαλώντας μαζι την Παρκερ του εννοει. 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, Freedom είπε 2.5Κ? ΟΚ, δηλαδή αναλόγως με ισοτιμια, κατασταση κοκ 0.8-1 Parker (νέο currency)...όλα καλά βρε παιδί μου αλλα αυτό το πράμα δεν έχει piezo... Οχι, δεν εχει piezo, και προσεχε να μην το πιεζεις πολυ γιατι αφηνει σταμπα στο χαρτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Θα λερωσει το σπιτι σου κουβαλώντας μαζι την Παρκερ του εννοει. Σε αυτό το θρεντ εννοούσες; Κάτι είδα στην τέταρτη σελίδα πουλούσατε τρελιτσα στον λαό του μεγάλου ΠΑΟΚ 3 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Θα λερωσει το σπιτι σου κουβαλώντας μαζι την Παρκερ του εννοει. Είσαι ποταπός και χυδαίος... There, I said it. 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 @Freedom Σε κατι ατομα που δινουν 2.5k για να παρουν κιθαρες σμαρτφοουν ενω μπορουν να δωσουν 7k να παρουν custom shop μαστερμπίλτ tele, ντιζαην που κοντευει αιωνα, αξιοπιστο, δεν απαντευω 1 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Freedom είπε There, I said it. There I just said it I'm scared you'll forget about me Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Μόλις σταματήσω να ψοφολογάω στο κρεβάτι σε δύο μέρες μόνος εναντίον όλων σας. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Μόλις σταματήσω να ψοφολογάω στο κρεβάτι σε δύο μέρες μόνος εναντίον όλων σας. Νόμιζα ότι δεν δέρνεις φίλους ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, Nekkon είπε There I just said it I'm scared you'll forget about me Ο λαος του ΠΑΟΚ το ξερει πως ακους ομορφοπαιδα φτιασιδομενους? 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση