cos_dr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Αντί να ανοίξεις ένα σοβαρό μουσικό θέμα για να μας δοθεί η ευκαιρία να ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΟΥΜΕ πάνω σε αυτό όλοι εμείς οι γνώστες και έμπειροι μουσικοί-superstars, ανοίγεις τρολιές. Θα με αναγκάσεις: να σου γράψω με αγένεια, να σου επιτεθώ προσωπικά με προσβλητικά και εριστικά σχόλια, να σε προκαλέσω και να σε χαρακτηρίσω αρνητικά. Δεν είσαι fusion Δεν ξέρεις κιθάρα Οι συγχορδίες που παίζεις είναι δύσκολες, περίεργες σε ΜΙΣΩ σε φθονώ και εύχομαι τα ηχεία Creative T20 II του @trolley να καούν, να μην παίζει το ένα και το άλλο να "γρατζουνίζει"!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Εγω το εικονιδιο του ποκ πορν το εβαλα στο θρεντ με τις διαφημισεις κ κατι ηξερα. Ηταν βεβαια για αλλο θρεντ αλλα κατι ηξερα. Οποτε μασαω αφου δε μπορω να μιλησω κ παρακολουθω . Γιατι φυσικα.. κατι ηξερα Επισης οσοι συμμετεχετε σ'αυτο το θρεντ ειστε ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ κ χαχες. Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Άντε, να κάνω την αρχή. Εδώ ένα κομπιλέισον που τσακωνόμαστε άγρια με το Βρασίδα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Άντε, να κάνω την αρχή. Εδώ ένα κομπιλέισον που τσακωνόμαστε άγρια με το Βρασίδα. Που το θυμηθηκες.... 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δεν βλέπω κίνηση. Ίσως φταίει η ζέστη, εγώ είμαι έτοιμος να παω να βουτήξω στην μπιανιέρα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Δεν βλέπω κίνηση. Ίσως φταίει η ζέστη, εγώ είμαι έτοιμος να παω να βουτήξω στην μπιανιέρα. Πήγαινε γιατί θα αυξηθεί το νερό και θα έρθουν αυξημένοι οι νέοι λογαριασμοί ρεύματος. Του χρόνου φρόντισε να αυξήσεις το εισόδημά σου κατά περίπου 30% για να καλύψεις τις δαπάνες σου, λόγω των επερχόμενων ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΩΝ. Και όποτε είσαι έτοιμος να μου πουλήσεις το MODX για 500 ευρώ, ξέρεις που θα με βρεις χααχαχαχχαχααχαχδαχαχαχχαχχχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Και όποτε είσαι έτοιμος να μου πουλήσεις το MODX για 500 ευρώ, ξέρεις που θα με βρεις... Πάρε με τηλ. στις 34 Αυγούστου να κανονίσουμε... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Κ ξαφνικα σιγη Σε ολα τα μετωπα Οχι ρε γαμωτη Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Πάρε με τηλ. στις 34 Αυγούστου να κανονίσουμε... Ωραία, γιατί από 67 Σεπτεμβρίου δεν θα έχω χρόνο για τέτοια. Θα στο πάρω μετά το επόμενο καλοκαίρι για 400 χαχαχαχαχχχαχαχαχαχχααχ 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση