fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Andrew Wires είπε Τα tweeters των z333 και νομίζω και των z533 είναι ψεύτικα/διακοσμητικά (θεούληδες της logitech) Τα γουφεράκια δηλαδή είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν? 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Andrew Wires Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τα γουφεράκια δηλαδή είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν? Θα στοιχημάτιζα 1 ευρώ πως ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Andrew Wires είπε Θα στοιχημάτιζα 1 ευρώ πως ναι Inside information? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Andrew Wires Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Inside information? Από διαρροή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, trolley είπε Εγώ έχω αυτά: https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/ixeia/ixeia-2-0-creative-t20-ii_1190067 Έχω τα Τ40 και τα πουλάω αμέσως εφόσον έχεις τα t20 Έχω κόμπλεξ μαζί σου και τα δίνω Πλάκα κσνω Είναι πολύ καλά κατά τη γνώμη μου αυτά τα creative, για multimedia ηχεία, στα t40 τουλάχιστο για βελτιωτικά ήχο θέλει λίγο χαμήλωμα τα μπάσα και λίγο αύξηση τα πρίμα από τις ρυθμίσεις τους .. Στο flat τους δεν μου ακούγονταν σωστά, με τις ρυθμίσεις μου είναι σούπερ. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Το χω ξαναδεί αυτό με τα ψεύτικα tweeters, δεν ήξερα ότι το κάνει και η Logitech... Εγώ έχω αλλάξει 2 σετ μόνιτορ, είχα KRK Rokit 5, και τώρα έχω Focal Alpha 65. Το ότι ένα ηχείο είναι "φλατ" (που δεν είναι έτσι γιατί όλα έχουν κάποιο χαρακτήρα), δε σημαίνει ότι είναι κουραστικά. Ίσα ίσα που ακούς αυτό που ήθελε ο παραγωγός όσο καλύτερα γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, cos_dr είπε 10 ώρες πριν, trolley είπε Εγώ έχω αυτά: https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/ixeia/ixeia-2-0-creative-t20-ii_1190067 Εμφάνιση Έχω τα Τ40 και τα πουλάω αμέσως εφόσον έχεις τα t20 Όχι, δεν τα έχω. Δες πάλι το ποστ μου... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 32 λεπτά πριν, trolley είπε Όχι, δεν τα έχω. Δες πάλι το ποστ μου... Έχεις αυτά με το ένα woofer. Εγω εχω αυτά με τα 2, αυτή είναι η διαφορά τους. Είμαι και στο κινητό τώρα και έτρεχα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, cos_dr είπε Έχεις αυτά με το ένα woofer. Εγω εχω αυτά με τα 2, αυτή είναι η διαφορά τους. Είμαι και στο κινητό τώρα και έτρεχα. Όχι λαιμό... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, trolley είπε Όχι λαιμό... Τα έχεις ή δεν τα έχεις? Εγω τα έχω Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση