nklshp Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Γεροντο-ερωτας 51 και λιγες μερες… και ψηφιζω δαγκωτο P90s!!! Ξεκινησα με μια partcaster tele με SD phat cat και ειμαι πλεον εξαρτημενος!!!! - Κομφούκιος: "Κι αν έχει όμορφο χέντστοκ, τι έγινε; Κι αν έχει σκατάχέντστοκ, τι έγινε;" Ευχαριστω τον ιστορικο του φορουμ!!!! Κατεληξα οπως βλεπετε στις σαπουνομπαρες 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Καλόπαιχτη, και καλόπαιχτοι. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Δώωωωσέεεεεε! Καλόπαιχτη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, nklshp είπε και ειμαι πλεον εξαρτημενος!!!! Μη νομίζεις, το έπαθαν και άλλοι στην πορεία με τους Ρ 90's Καλορίζικη. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Haar thinline με P-90's ΤΑΙΛΩΣ Τι μου λες τωρα για το Γκιμπσονικο... Καλοπαιχτο Μπαη δε γουεη 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Haar thinline με P-90's ΤΑΙΛΩΣ Τι μου λες τωρα για το Γκιμπσονικο... Καλοπαιχτο Μπαη δε γουεη Τη Χααρ την πηρες προσφατα? Ειχε ασπρο πικγκαρντ? Σοφτ V neck? Το λεω γιατι μπορει να την γνωριζω Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 2 posts σε 6 λεπτά για Teleβράστερς...Vra, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα... @nklshp μεγειές και να τις χαίρεσαι...με πίκρανες και εσύ αλλά το καταπίνω και αυτό...λόγω της ημέεεεραααας.... 1 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Ναι, ισως να ειχατε γνωρισθει…. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 @Freedom Ολα κι ολα αυτη ειναι Ολλανδεζα. Με πλεκ. Δεν εχω παιξει με Haar που να μην τα ελεγε σουπερ. 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε @Freedom Ολα κι ολα αυτη ειναι Ολλανδεζα. Με πλεκ. Δεν εχω παιξει με Haar που να μην τα ελεγε σουπερ. Τι πλεκ μου τσαμπουνάς, δεν πα να έχει και κόπλαμ, Τελεμάρκετιν είναι και αυτή, δεν θέλω ιστορίες με εθνικότητες και τα τοιαύτα, μην μας περάσουν και για ρατσιστές, όχι 2 μέτρα και 2 σταθμά παρακαλώ... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση