dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Που να βρω καλύτερα; Έχεις κάτι υπόψη; πάρε ένα απ τα δικά μου Εκείνα να δεις που ΔΕΝ πάνε..... 1 με σήμα το μπιφτέκι
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε μου ρίχνει λίγο ο μπάρμπας.... αλλά άμα γεράσει ο άνθρωπος... όλο πιό λίγε νότες βαράει, όλο κάποιες χορδές λείπουν, όλο πιο αφηρημένα παίζει.... Εκεί πάω λέμεεεε ειδες ομως ΕΡΩΤΑ με την 67αρα? και ας της εχει αλλαξει τα φωτα στις μετατροπες.... Επεξεργασμένο 6 Ιουνίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 @Nekkon Στο νημα με τα μπακινγκ τρακ εχει πολυ καλυτερα. Δεν υπαρχει προβλημα να ειναι 2 chord vamp. Το προβλημα δεν ειναι οτι εχει μονο 2 ακορντα. Η υλοποιηση ειναι το θεμα κ οτι αυτος πεταει κ μια D στο ρεφρεν παιζει κ με λιγο ανεβασμενες δυναμικες κ κατι εγινε. Τα γραφω με μικρα για να ειναι παρενθεση στο θρεντ κ να μην πεφτει το ματι στην παρενθεση μας 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Μεγειές!!! Το αγαπημένο μου χρωμα! 1 Γιώργος
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Για να γλιτώσετε από την τελεκαστερίνη, πρέπει να κάνετε θεραπεία με γκιμπσονόλη, λεσπολόνη και στρατοκαστερίνη για 335 μέρες. Επεξεργασμένο 6 Ιουνίου 2023 από fusiongtr 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 πάντως ήταν μια τίμια αλλαγή. μια στρατο για μια τέλε με σήμα το μπιφτέκι
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Για να γλιτώσετε από την τελεκαστερίνη, πρέπει να κάνετε θεραπεία με γκιμπσονόλη, λεσπολόνη και στρατοκαστερίνη για 335 μέρες. Κ να παιρνετε το λεωφορειο το (RG) 550 για Κηφισια. Να γραφετε μονο με Παρκερ. Στο μπασκετ να παιζετε μονο SG. 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Nekkon Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, vrasidas27 είπε Κ να παιρνετε το λεωφορειο το (RG) 550 για Κηφισια. Να γραφετε μονο με Παρκερ. Στο μπασκετ να παιζετε μονο SG. Άμα λάχει ας ξεθάψουμε και τον (Internet) Explorer ασούμε 1 Never give up!
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vrasidas27 είπε Κ να παιρνετε το λεωφορειο το (RG) 550 για Κηφισια. Να γραφετε μονο με Παρκερ. Στο μπασκετ να παιζετε μονο SG. ΜΑΔΑΦ...να σε δω από κοντά ωρέ γιαούρη, να έχω την Πάρκερ μαζί μου, να switchάρω piezo+mag και να σε γεμίσει μελάνι και εσένα και το δοκάρι σου από πάνω μέχρι κάτω να σου πω εγώ... REPORTED μέχρι να σβήσει ο ηλιος!!! ΥΓ: λιώσε την λέμεεεεεεεεεεεεεε... Επεξεργασμένο 6 Ιουνίου 2023 από Freedom 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Freedom είπε ΜΑΔΑΦ...να σε δω από κοντά ωρέ γιαούρη, να έχω την Πάρκερ μαζί μου, να switchάρω piezo+mag και να σε γεμίσει μελάνι και εσένα και το δοκάρι σου από πάνω μέχρι κάτω να σου πω εγώ... REPORTED μέχρι να σβήσει ο ηλιος!!! ΥΓ: λιώσε την λέμεεεεεεεεεεεεεε... Πρωτον αυτα πεσ τα σε αλλο θρεντ Δευτερον ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕ ΛΑΙΜΑΙ Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση