manosx Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Σταματηστε τη Γη να κατεβω 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Απλά πήγαινε στην άκρη και πήδα φίλος... 4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Και αμα τολμαει ο solega ας επιστρεψει Επεξεργασμένο 5 Ιουνίου 2023 από manosx 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 - Βαρέθηκα να δουλεύω στο ΔΗΜΌΣΙΟ, βαρέθηκα να βαράω και το μπεγλερι για να περάσει η ωρα. Βαρέθηκα να πρέπει να μιλάω για να με καταλαβαίνουν οι άλλοι. Βαρέθηκα να είμαι το επίκεντρο του εαυτού μου. Βαρέθηκα να περιμένω τον υπολογιστή να μπουταρει και ας έχει μειωθεί πολύ ο χρόνος μετά το post. Βαρέθηκα το post. Βαρέθηκα να μαγειρεύω για να τρώω, να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ για να ψωνίσω, βαρέθηκα τα λόγια και τις υποσχέσεις. Βαρέθηκα τις αποστάσεις, τις τάξεις, το σχολείο, να είμαστε δύο, το Facebook της META, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τα ερωτικά παιχνίδια, τα βοηθήματα, τα παραστρατηματα και τα ατοπήματα. Γιατρε μου! Βαρέθηκα, νιώθω πως μιλάω και πως κανένας δεν μου δίνει σημασία. - Να περάσει ο επόμενος παρακαλώ. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση