trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Θέλω να γνωρίσω την Μέρκελ. Που να πάω; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Γιατί δεν ρώταγες κατευθείαν τον Σούπερφανκ, έπρεπε να φτιάξεις νέο θρεντ? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Σε μιμήθηκα, δεν ήτο δική μου ιδέα. Εντάξει, λίγη πλάκα δεν πειράζει, ελπίζω. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, trolley είπε Σε μιμήθηκα, δεν ήτο δική μου ιδέα. Εντάξει, λίγη πλάκα δεν πειράζει, ελπίζω. Το κατάλαβα. Κι εγώ για πλάκα σου απαντησα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση