Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Εγώ βαρέθηκα τη Γερμανία και ας έχω πάει μόνο μια φορά στην ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ για λίγες μέρες. χ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ βαρέθηκα τη Γερμανία και ας έχω πάει μόνο μια φορά στην ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ για λίγες μέρες. χ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα Τι να πω κι εγώ ωρέ Coz, που την έχω βαρεθεί και δεν έχω πάει ποτέ? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Σπουδάζει η αδελφή της γυναίκας μου, έχω τζάμπα σπίτι να μείνω και δεν πάω λέμεεεε Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε ...έχω τζάμπα σπίτι να μείνω και δεν πάω λέμεεεε Πήγαινε για μια-δυο βδομάδες τωρα το καλοκαίρι, που θα'χουν φύγει οι Γερμανοί για διακοπές στην Ελλάδα. Να δεις που θα την λατρέψεις... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Τι να πω κι εγώ ωρέ Coz, που την έχω βαρεθεί και δεν έχω πάει ποτέ? Εμένα μου τη σπάει το εξωτερικό γενικά. Το είπα στο άλλο thread Οπότε την πλάκα μου κάνω, δεν μπορώ να συνεισφέρω ουσιαστικά στις κουβέντες, είμαι προκατειλημμένος. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Στις 5/6/2023 στις 10:27 ΜΜ, Waterfall-K mk2 είπε Πήγαινε για μια-δυο βδομάδες τωρα το καλοκαίρι, που θα'χουν φύγει οι Γερμανοί για διακοπές στην Ελλάδα. Να δεις που θα την λατρέψεις... Καλοκαίρι στην Γερμανία; Χίλιες φορές χειμώνα με χιόνι, παρά με 30+ βαθμούς και 666% υγρασία. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση