Προς το περιεχόμενο

Βαρέθηκα πια στη Γερμανια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, manosx είπε

Το ξερω, η πλειοψηφια των Ελληνων, 61,31% τουλαχιστον, τετοια υποστηριζει. Ψευτορωμεικα, μαρξισμους, την ευχη σας πατερ, σοσιαλισμο χωρις φορους, εψιλον, ταελληνικαειναιηπιοπλουσιαγλωσσα, οτανεμειςκαναμεακροποληοιαλλοιετρωγανβελανιδια, μαγκια, κλανια και κωλο φιλιστρινι.

Οποτε solega αφου επιμενεις ελα, γρηγορα να ερθεις,  τι καθεσαι;

Οι μενουμευρωπηδες μαρξιστές τον έδιωξαν και εμείς θα τον φέρουμε πίσω και θα τον μάθουμε πως μπορεί να ζήσει μια ωραία ζωή στην Ελλάδα.

Οσοι πιστεύουν ότι πρέπει να πληρώνουμε φόρους είναι κομμουνιστές.

Προσωπικά είμαι ακραίος φιλελεύθερος και υποστηρίζω την ολοκληρωτική κατάργηση κάθε έννοιας κράτους.

Ο σοσιαλισμός είναι ψυχική ασθένεια.

Επεξεργασμένο από Κβαντική Διεμπλοκή
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο φιλελευθερισμός ειναι ταυτόσημος με την εννοια του κρατους.

Αυτο που περιγραφεις ειναι αναρχοκαπιταλισμος, μια γελοια ιδεολογια τοσο γελοια οσο καθε μορφη αναρχισμου.

4 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Θα σου πω ένα παράδειγμα. Αν έχεις μια επιχείρηση πχ dropshipping ηλεκτρονικό εμπόριο θα δηλωνες έδρα την Ελλάδα με 35% φόρο ή την Ρουμανία με 1-3% φόρο;

Άλλο το να έχεις επιλέξει φορολογική έδρα εκτός Ελλάδος (δικαίωμά σου) και άλλο το να φοροδιαφεύγεις (όχι δικαίωμά σου).

Όπως βλέπεις αγαπητέ solega (και kwstas79), ούτε αυτά δεν είναι ακόμη λυμμένα εδώ, οπότε πραγματικά παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς σκέπτεστε; Μήπως όντως είναι ψυχολογικό και μόνο (όπως έγραψε ο Μίλτος); Και εγώ αισθάνθηκα την έλλειψη φίλων εκεί λίγο μετά τα 40.... μετά ήλθε η κρίση, η ΠΦΑ και το Δημοφήφισμα και κατάλαβα ότι τελικά μάλλον δεν είχα καθόλου φίλους ούτως ή άλλως... πιο πολύ έχω μιλήσει με τον Κ79 που δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ....

Mea Culpa

24 λεπτά πριν, kwstas79 είπε

Άγγελε, επειδή είμαι και εγώ σε παρόμοια φάση με σένα, θα σου πω το εξής: κλείσε το ιντερνέτ, πιάσε χαρτί και μολύβι, και υπολόγισε. Αν τα νούμερα σε καλύπτουν, τότε κάντο. Αν όχι, ξανασκέψου το. Το να ρωτάς σε ένα φόρουμ τέτοια πράγματα δεν θα σε βοηθήσει, οι περισσότεροι δεν έχουν πάει στην Γερμανία, κάποιοι έχουν πάει για τουρισμό, λίγοι έχουν ζήσει εκεί αρκετά (τουλάχιστον πάνω από 2-3 χρόνια) και ίσως κανένας δεν είναι στην ίδια φάση με σένα.

Κώστα μου εννοειται! Απλά κουβέντα είπαμε να κάνουμε σαφέστατα και μια τέτοια απόφαση ζωής δε θα στηριχθεί σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είπες.

απλα εκπλήσσομαι ποσό μισογεμάτο αντί για μισοάδειο βλέπουμε το ποτήρι ο καθένας από την πλευρά του.

• Like 1

2 λεπτά πριν, manosx είπε

τοσο γελοια οσο καθε μορφη αναρχισμου.

Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε στα ίντερνετς ....

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

1 λεπτό πριν, trolley είπε

Άλλο το να έχεις επιλέξει φορολογική έδρα εκτός Ελλάδος (δικαίωμά σου) και άλλο το να φοροδιαφεύγεις (όχι δικαίωμά σου).

Όπως βλέπεις αγαπητέ solega (και kwstas79), ούτε αυτά δεν είναι ακόμη λυμμένα εδώ, οπότε πραγματικά παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς σκέπτεστε; Μήπως όντως είναι ψυχολογικό και μόνο (όπως έγραψε ο Μίλτος); Και εγώ αισθάνθηκα την έλλειψη φίλων εκεί λίγο μετά τα 40.... μετά ήλθε η κρίση, η ΠΦΑ και το Δημοφήφισμα και κατάλαβα ότι τελικά μάλλον δεν είχα καθόλου φίλους ούτως ή άλλως... πιο πολύ έχω μιλήσει με τον Κ79 που δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ....

Ίσως να είναι και όπως το λες. 

ομως η ψυχολογία είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μας - δεν είναι; 

Ο φιλελευθερισμός των ευρωπαϊστών είναι ένα ακραίο κομμουνιστικό σύστημα. 

Το Κράτος και η Βία είναι τα αδέλφια που έδεσαν τον Προμηθέα στον Καύκασο διότι έδωσε την φωτιά δηλαδή την ελεύθερη σκέψη στους ανθρώπους. 

6 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Προσωπικά είμαι ακραίος φιλελεύθερος και υποστηρίζω την ολοκληρωτική κατάργηση κάθε έννοιας κράτους.

Και πως θα λειτουργούμε δηλαδή χωρίς κράτος 

Άρα είσαι κατά των κανόνων, της εξουσιοδότησης χρήσης νόμιμης εξουσίας από θεσμούς και οργανισμούς  και να μην υπάρχει κυβέρνηση, νομοθεσία και αναγνωρισμενη κυριαρχία. 

Θα ομαδοποιηθουμε ίσως σε οικονομικές φυλές που ο πιο ισχυρός θα παίζει το ρόλο του σερίφη, ο πιο αδύναμος θα είναι σκλαβο και έρμαιο των ορέξεων των πλούσιων ισχυρών σε πόρους? 

Και θα γίνουν βασιλεία που ένας βασιλιάς στο τέλος θα τα εξουσιάζει τώρα 

Δεν λειτουργεί αυτό που λες. 

Θέλουμε ΚΡΑΤΟΣ κοινωνικό και δικαίου. 

• Συμφωνώ 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Θα ομαδοποιηθουμε ίσως σε οικονομικές φυλές που ο πιο ισχυρός θα παίζει το ρόλο του σερίφη, ο πιο αδύναμος θα είναι σκλαβο και έρμαιο των ορέξεων των πλούσιων ισχυρών σε πόρους? 

Και θα γίνουν βασιλεία που ένας βασιλιάς στο τέλος θα τα εξουσιάζει 

Αυτό ακριβώς γίνεται τώρα. Πως;Μέσω της φορολογίας. 

1 λεπτό πριν, solega είπε

ομως η ψυχολογία είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μας - δεν είναι;

Χωρίς να με παρεξηγήσεις (ρώτα και τον Κ79, φαντάζομαι θα σου επιβεβαιώσει ότι δεν είμαι μαλάκας - oh, wait...) πραγματικά ίσως θα έπρεπε να ακούσεις τον Μίλτο, ΠΡΙΝ πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Και αν οι δυτικοί ψυχολογικοτέτοιοι δεν είναι του γούστου σου, δοκίμασε Ινδούς μύστες και άλλους τέτοιους ψαγμένους.

Γιατί; Όχι διότι τα πιστεύω αυτά που λένε, ΑΛΛΑ εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς υπό τις οδηγίες των ότι ναι μεν "η ψυχολογία είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μας", αλλά δεν είμαστε υπό το έλεός της, μπορούμε να την "σιάξουμε" με μερικές απλές πρακτικές.

Οπότε, αφού ξελαμπικάρει το κεφάλι (το πάνω ΚΑΙ το κάτω), μετά αν επιμένεις να έλθεις, τι να σου πω πασά μου, έλα.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου